LED svjetlo sa senzorom - Sensorlights

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Osvijetlite prostoriju i uljepšajte ambijentVišenamjensko LED svjetlo sa senzorom savršeno je za ugradnju bilo gdje u unutrašnjosti prostorije gdje vam je potrebna dodatn... Pročitaj cijeli opis
34,90 € -29 %
24,90 €
2-5 dana
Cijena s dostavom
53,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Coolmango.hr ponudi
Ponuda trgovine Coolmango.hr za proizvod LED svjetlo sa senzorom - Sensorlights. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01EE263C
Prijavi grešku
Osvijetlite prostoriju i uljepšajte ambijentVišenamjensko LED svjetlo sa senzorom savršeno je za ugradnju bilo gdje u unutrašnjosti prostorije gdje vam je potrebna dodatna rasvjeta ili samo kao dodatna rasvjeta za ljepši i ugodniji ambijent. Možete birati između kontinuiranog svjetla i senzorskog osvjetljenja. LED svjetlo će ostati uključeno 25 sekundi nakon napuštanja sobe.Pogodno za ugradnju u bilo koju prostorijuLED svjetlo sa senzorom prikladno je za ugradnju u bilo koju prostoriju. Možete ga postaviti ispod kuhinjskih ormarića i uvijek će svijetliti dok radite. Izvrsno je kao rasvjeta za ormare, ormare, spavaće sobe, dječje sobe, kupaonice, hodnike, ostave, garaže i još mnogo toga.3 različita načina osvjetljenjaJednostavnim gumbom na LED svjetlu možete promijeniti čak 3 različite razine svjetline. Možete birati između bijelog svjetla, neutralnog i toplog svjetla. Svjetlo u svim načinima rada daje ugodan i topao izgled. Svjetlo se puni putem USB kabela i potrebno mu je 4 sata da se potpuno napuni, a nakon toga se neće trebati puniti oko 60 dana.Jednostavna montaža bez bušenjaSvjetlo sa senzorom je tanko i nenametljivo gdje god ga pričvrstite. Montaža je jednostavna jer nije potrebno bušenje. U paketu dobijete dvije magnetske naljepnice, zalijepite ih na željeno mjesto, odlijepite zaštitnu traku i zalijepite lampu. Tako će LED svjetlo biti čvrsto pričvršćeno u svakom trenutku.Specifikacije:Pakiranje sadrži: 1x LED svjetlo sa senzorom pokretaDuljina lampe: 40 cmSvjetlina: 3 razine (bijelo, neutralno i toplo svjetlo)Automatsko isključivanje: 25 sekundiPunjenje traje 4 sataVijek trajanja baterije: 60 dana po punjenjuRaspon senzora: 120° (raspon 3 metra)
LED svjetlo sa senzorom - Sensorlights
LED svjetlo sa senzorom - Sensorlights
24,90 €
u Coolmango.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe