Purina One Sterilised  - Losos i mrkva (26 x 85 g)

Purina One Sterilised - Losos i mrkva (26 x 85 g)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Purina One Sterilised je uravnotežena potpuna hrana, koja je prilagođena posebnim prehrambenim zahtjevima steriliziranih i kastriranih mačaka. Kombinacija nježnih komadić... Pročitaj cijeli opis
33,98 € -14 %
29,24 €
2-4 dana
-14 %33,98 €
s dostavom 30,73 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
30,73 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 19:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Purina One Sterilised - Losos i mrkva (26 x 85 g). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F003C8
Prijavi grešku
Purina One Sterilised je uravnotežena potpuna hrana, koja je prilagođena posebnim prehrambenim zahtjevima steriliziranih i kastriranih mačaka. Kombinacija nježnih komadića lososa ili puretine zajedno s povrćem u slasnom umaku pruža potpuna mačju hranu, kvaliteta i neodoljivi okus u jednom. Nakon kastracije se mijenja metabolizam, usporava se i energetska potreba se snižava. Receptura od Purina One Sterilised je određena s pomoću Purina veterinara i nutritivnih znanstvenika na promijenjeni metabolizam i može pomoći u borbi ili prevenciji pretilosti. Prirodni obrambeni sustav se jača pomoću antioksidansa kao vitamin E. Mačke naginju bubrežnom kamencu, to možete izbjeći tako da smanjite unos minerala koji vode do nastanka struvitnih kamenaca. Purina One Sterilised dodatno sadrži odabrane balastne tvari koje potiču zdravi probavni trakt. Sadržana ulja i masnoće donose kvalitetne omega-3 i omega-6 masne kiseline, koje podupiru sjajno krzno. Karakteristike proizvoda u pregledu: Mokra hrana za sterilizirane i kastrirane mačke Nježni komadići s lososom i puretinom s povrćem u slasnom umaku Receptura prilagođena metabolizmu kastriranih mačaka Proizvedena od kvalitetnih sastojaka Antioksidansi (npr Vitamin E): za potporu prirodne obrane organizma Zdravi mokraćni trakt: smanjeni udio minerala koji mogu voditi do bubrežnog kamenca Bogata posebnim balastnim tvarima: potiču zdravi probavni sustav Omega 3 i omega 6 masne kiseline: za sjajno krzno Uravnotežena i potpuna Razvijena uz pomoć Purina veterinara i nutritivnih znanstvenika
Purina One Sterilised  - Losos i mrkva (26 x 85 g)
Purina One Sterilised - Losos i mrkva (26 x 85 g)
29,24 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe