Steinel 068493 - Detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1 IP54 crna

Steinel 068493 - Detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1 IP54 crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Vrlo neupadljiv crni detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1, pogodan za instalaciju na strop. Visokofrekventni detektor prisutnosti za unutarnju i vanjsku upotrebu. Zahv... Pročitaj cijeli opis
320,90 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Prednarudžba.

Cijena je osvježena danas od 12:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Svijet-svjetiljki.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijet-svjetiljki.hr za proizvod Steinel 068493 - Detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1 IP54 crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F27BA1
Prijavi grešku
Vrlo neupadljiv crni detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1, pogodan za instalaciju na strop. Visokofrekventni detektor prisutnosti za unutarnju i vanjsku upotrebu. Zahvaljujući stupnju zaštite IP54, možete ga koristiti i u vlažnim prostorijama ili na otvorenom. Idealan za nadzor velikih parkirališta, sportskih dvorana i skladišta. Detektor prisutnosti je osjetljiviji od senzora pokreta, tako da detektor bolje prati i najmanji pokret, primjerice, osobe koja sjedi ispod senzora. Zahvaljujući tome, nije se potrebno stalno pomicati kao kod klasičnog senzora pokreta. Detektor prisutnosti namijenjen je za sve izvore svjetlosti, uključujući one LED. Praktično podešavanje i povezivanje putem Bluetootha pomoću besplatne aplikacije STEINEL SmartRemote (kompatibilna s Android i iOS sustavima). Vrlo precizan visokofrekventni detektor sa zonom detekcije prisutnosti O 15 m (177 m2). Ukupan raspon detekcije: 360°. Preporučena visina instalacije: 2,5 m - 12 m (optimalna visina instalacije: 2,8 m). Postavke svjetlosne osjetljivosti: 2 - 2000 lx. Postavke vremena: 20 s - 60 min. Detektor je izrađen od plastike otporne na UV zračenje i može izdržati temperature od -20 °C do 50 °C, bez ograničavanja funkcionalnosti. Jamstveni rok: 5 godina. Poštovani kupci, trenutno vršimo dostavu samo za kopno. Ne možemo dostavljati na otoke. Hvala na razumijevanju.
Steinel 068493 - Detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1 IP54 crna
Steinel 068493 - Detektor prisutnosti TRUE PRESENCE COM1 IP54 crna
320,90 €
u Svijet-svjetiljki.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe