Kattovit Gastro suha hrana - Ekonomično pakiranje: 2 x 4 kg

Kattovit Gastro suha hrana - Ekonomično pakiranje: 2 x 4 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Kattovit Gastro suha hrana je posebno razvijena dijetalna hrana za mačke, koje pate od problema s probavnim traktom. Posljedica takvih oboljenja su povraćanje, probavne s... Pročitaj cijeli opis
70,98 € -3 %
68,99 €
2-4 dana
-3 %70,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:29.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Kattovit Gastro suha hrana - Ekonomično pakiranje: 2 x 4 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0031EBCB
Prijavi grešku
Kattovit Gastro suha hrana je posebno razvijena dijetalna hrana za mačke, koje pate od problema s probavnim traktom. Posljedica takvih oboljenja su povraćanje, probavne smetnje, proljev ili zatvor. To često rezultira gubitkom na težini i nedostatkom tekućina. Ova suha hrana stoga sadrži posebno dobro probavljivi i iskoristivi životinjski izvor proteina - meso kunića. On donosi energije, bez dodatnog opterećenja probavnog trakta. Smanjeni udio masnoća zajedno sa smanjenim udjelom sirovih vlakana također pogoduje gastrointestinalnom traktu. Uz to je ova dijetna hrana posebno namijenjena postoperativnoj prehrani oslabljelih mačaka. Povišeni udio elektrolita pokriva potrebu mačaka čak i kod gubitka tekućine. Obogaćenje s taurinom kao i važni vitamini i minerali zaokružuju ovu hranu i nudi Vašoj mački uravnoteženu i potpunu prehranu. Kattovit Gastro suha hrana oduševljava: dijetalna hrana za mačke s gastrointestinalnim problemima idealna čak i kao lako probavljivi obrok u fazi regeneracije nakon operacija s mesom kunića: lako probavljivi i iznimno iskoristivi izvor energije sniženi udio masnoća i sirovih vlakana: za rasterećenje probavnog trakta povišeni udio elektrolita: dovoljna opskrba čak i kod gubitka tekućine s taurinom: esencijalne aminokiseline za snažni rad srca i dobar vid s vitaminima i mineralima: za uravnoteženu i potpunu prehranu
Kattovit Gastro suha hrana - Ekonomično pakiranje: 2 x 4 kg
Kattovit Gastro suha hrana - Ekonomično pakiranje: 2 x 4 kg
68,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe