To Go šalica od nehrđajućeg čelika s crnim zatvaranje 0,35 l Eva Solo

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Šalica To Go od nehrđajućeg čelika danske tvrtke Eva Solo izrađena je od plastike i mat nehrđajućeg čelika s dvostrukom stijenkom. Zahvaljujući stvorenom vakuumu savršeno... Pročitaj cijeli opis
36,65 € -10 %
32,98 €
6-8 dana
-10 %36,65 €
s dostavom 36,88 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
36,88 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod To Go šalica od nehrđajućeg čelika s crnim zatvaranje 0,35 l Eva Solo. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F42FF3
Prijavi grešku
Šalica To Go od nehrđajućeg čelika danske tvrtke Eva Solo izrađena je od plastike i mat nehrđajućeg čelika s dvostrukom stijenkom. Zahvaljujući stvorenom vakuumu savršeno izolira i dugo održava vašu kavu toplom. Termo šalica je 100% vodootporna, tako da je možete nositi u torbici ili ruksaku, pričvrstiti na bicikl ili pohraniti u automobilu. Zahvaljujući praktičnom silikonskom remenu, također se lako nosi u ruci. To Go termos šalica od nehrđajućeg čelika ukratko:Izrađena od plemenitog nehrđajućeg čelika s dvostrukom stijenkom, zapremine 0,35 lUz pomoć vakuuma održava piće toplim (60-65 °C) oko 5 do 6 satiPlastični poklopac se otvara i zatvara jednom rukom - samo pritiskomLako se puni, plastični čep se može odvrnutiVeličina odgovara držačima za boce u većini automobilaOpremljen silikonskim remenom u boji za udobno nošenjePogodno za pranje u perilici posuđa
To Go šalica od nehrđajućeg čelika s crnim zatvaranje 0,35 l Eva Solo
To Go šalica od nehrđajućeg čelika s crnim zatvaranje 0,35 l Eva Solo
32,98 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe