Termosica 1,0 l crni Impuls WMF

Termosica 1,0 l crni Impuls WMF

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mladenački, trendi, beskompromisno elegantan. Ovo je vakuumska Impulse termos boca provjerenog njemačkog proizvođača WMFkoja će vas pratiti cijeli dan. Zahvaljujući visok... Pročitaj cijeli opis
65,10 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
69,00 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:13.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Termosica 1,0 l crni Impuls WMF. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F49E8D
Prijavi grešku
Mladenački, trendi, beskompromisno elegantan. Ovo je vakuumska Impulse termos boca provjerenog njemačkog proizvođača WMFkoja će vas pratiti cijeli dan. Zahvaljujući visokokvalitetnoj jezgri izrađenoj od stakla, vaše će piće održati toplim ili hladnim do 24 sata. Vrući napitci i nakon 12 sati imaju više od 70°C! Mirisnu toplu kavu cijenit ćete tijekom dugog sastanka u uredu, aromatični čaj pratit će popodnevne kekse, a prijatelje možete razveseliti čajem ili kavom u ledenoj varijanti na pikniku.Automatski čep jamči sigurno točenje pića bez opasnosti od prolijevanja. Dizajn termosice možete lijepo uskladiti s proizvodima WMF za pripremu i posluživanje kave i čaja iz serija TeaTime i Coffee Time.Zahvaljujući ukusnom pakiranju, također je i lijep poklon.S novim termos šalicama i termosicama, WMF čini vaš život lakšim i ugodnijim ne samo kod kuće, već i u pokretu. Funkcionalne, a ujedno vrlo elegantne termos šalice i termosice, koje uvijek možete imati pri ruci, cijenit ćete tijekom dugog putovanja na posao ili u šetnji šumom. Pouzdano brtvi, tako da ne morate brinuti o prolivenoj vodi u torbici, ruksaku ili autosjedalici.Popularna veličina - volumen 1000 mlNadopunjuje proizvode iz serija TeaTime i Coffee Time WMFPraktičan suputnik kod kuće, na poslu i u pokretuElegantan mat izgled i bezvremenski dizajnPoklopac termosice je bojom usklađen s glavnim dijelomDizajniran za tople i hladne napitkeSavršeno brtvi zahvaljujući pouzdanom zatvaranjuAutomatski čep, izlijevanje bez opasnosti od prolijevanjaStaklena jezgra održava piće toplim/hladnim do 24 sataUnutarnji stakleni umetak je zamjenjivErgonomska ručka za udobno rukovanjeNoble Cromargan® nehrđajući čelik, kvalitetna plastika, silikon, stakloU kvalitetnoj poklon kutijiSerija Impulse njemačkog proizvođača WMF uključuje elegantne termos šalice i termosice koje će cijeniti svaki ljubitelj tople kave ili osvježavajućih ledenih napitaka. Bilo vruće ili hladno, zahvaljujući njima možete uživati u svojim pićima tijekom dugog radnog dana, opuštajući se s prijateljima, na pikniku ili na putu do posla. Impulse, ovo su neizostavni, vrlo funkcionalni i elegantni suputnici za vaš svaki dan.
Termosica 1,0 l crni Impuls WMF
Termosica 1,0 l crni Impuls WMF
65,10 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe