animonda Integra Protect Mačka Adult Sensitive s Piletinom 100 g

animonda Integra Protect Mačka Adult Sensitive s Piletinom 100 g

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Opis

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle mačke koja se preporučuje u slučaju nesnošljivosti na sastojke i hranjive tvari, glavni simptomi svrbež... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri

Cijena je osvježena danas od 2:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Pethomeshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Pethomeshop.hr za proizvod animonda Integra Protect Mačka Adult Sensitive s Piletinom 100 g. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F62AB1
Prijavi grešku
Opis

Potpuna mokra dijetetska hrana za odrasle mačke koja se preporučuje u slučaju nesnošljivosti na sastojke i hranjive tvari, glavni simptomi svrbeža i proljeva.

Hrana koja pomaže, štiti i ima odličan okus!

Ne sadrži žitarice
Sadrži pitku vodu. Voda za piće nije sirovina i stoga ne može biti navedena u deklaraciji
Prirodan je izvor natrija i klorida, esencijalnih elemenata u rasutom stanju

INTEGRA PROTECT® Sensitive dijetetska hrana posebno je razvijena za mačke s intolerancijom na sastojke i hranjive tvari (uzrok svrbeža i proljeva). Isključiva upotreba jednog izvora životinjskih i biljnih bjelančevina.

Alergiju na hranu može izazvati bilo koja bjelančevina životinjskog ili biljnog porijekla, i to se najčešće događa iznenada. Također može ju izazvati hrana koju je Vaša mačka jela tijekom cijelog životnog vijeka i koju je do tada dobro podnosila. Nemoguće ju je utvrditi pomoću krvnog ili alergijskog testš Pouzdana dijagnoza odvija se samo kroz eliminacijsku dijetu! U principu, odabire se jedan izvor životinjskih i biljnih bjelančevina. Najbolji izbor su bjelančevine koje mačka još nije okusila.

Takvim eliminacijskim dijetama mačke se hrani konzistentno najmanje 2-3 mjeseca. Za to vrijeme, hranjenje bilo kakvim poslasticama za mačke, vitaminskim tabletama ili aromatiziranim lijekovima apsolutno je zabranjeno.

Kad se uspostavi eliminacijska dijeta, ona se može i mora davati mački do kraja životnog vijeka. Alergija se ne može izliječiti! Kada mačka pati od intolerancije na hranjive sastojke, u isto vrijeme najvjerojatnije će ju snaći i nastanak struvitnih i oksalatnih kamenaca. Prikladnu dijetu gotovo je pa nemoguće naći. INTEGRA PROTECT® Sensitive zato je najbolji izbor za vašu mačku jer sadrži specijalno uravnotežene razine minerala kao i optimalnu opskrbu magnezijem i fosforom što dovodi do mokraće s idealnim pH vrijednostima, između 6,5 - 6,8. Upravo te vrijednosti sprječavaju nastanak struvitnih i oksalatnih kamenaca. Zbog svoje sposobnosti da liječi dva različita stanja u isto vrijeme, INTEGRA PROTECT® nosi naziv multifunkcionalne dijete.

Preporučeno vrijeme korištenja: preporučuje se mišljenje veterinara prije početka i/ili produženja korištenja; inicijalno koristiti do 6 mjeseci.
Hraniti prema priloženoj tablici, svježa voda treba biti stalno dostupna.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Najbolje upotrijebiti do, serijski broj i neto masa: otisnuto je na pakiranju.
Zemlja podrijetla: EU.

animonda Integra Protect Mačka Adult Sensitive s Piletinom 100 g
animonda Integra Protect Mačka Adult Sensitive s Piletinom 100 g
1,75 €
u Pethomeshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe