Fleksibilno tokar FKOfficium de Buyer

Fleksibilno tokar FKOfficium de Buyer

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Fleksibilni okretač FKOfficium služi za brzo okretanje hrane tijekom prženja. Fleksibilni dio od nehrđajućeg čelika omogućuje jednostavno rukovanje bez zamora ruku.Izrađe... Pročitaj cijeli opis
27,93 €
6-8 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
31,83 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 6 - 8 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o kulina.hr ponudi
Ponuda trgovine kulina.hr za proizvod Fleksibilno tokar FKOfficium de Buyer. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01F708D8
Prijavi grešku
Fleksibilni okretač FKOfficium služi za brzo okretanje hrane tijekom prženja. Fleksibilni dio od nehrđajućeg čelika omogućuje jednostavno rukovanje bez zamora ruku.Izrađen od visokokvalitetnog kaljenog nehrđajućeg čelikaPolirana površina olakšava širenje i sprječava korozijuErgonomska ručka od poliamida ojačanog staklenim vlaknimaNeklizajuća površina za jednostavno rukovanje bez klizanja"Stop zaštita" koja sprječava da palac sklizne s ručkeSa rupom za vješanjeMože se prati u perilici posuđaFKOfficium linija kuhinjskih pomoćnika za zahtjevne kupce francuske tvrtke de Buyer izrađena je od visokokvalitetnih materijala. Oštrice su izrađene od nehrđajućeg čelika X20 Cr13, ergonomske ručke izrađene su od izdržljive plastike koja je dodatno ojačana staklenim vlaknima. Za prirodno držanje i jednostavno rukovanje, ručke su opremljene neklizajućom površinom i praktičnim udubljenjem za palac, što vam omogućuje iznimno precizan rad.
Fleksibilno tokar FKOfficium de Buyer
Fleksibilno tokar FKOfficium de Buyer
27,93 €
u kulina.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe