Thule TL-TSWD360K - Putna torba Subterra 60 l crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Prostrana putna torba, odlična za kraće izlete i dulja putovanja.Lako pakiranje i pronalaženje stvari zahvaljujući širokom ulaznom otvoru.Zasebno spakirajte cipele i veli... Pročitaj cijeli opis
174,90 €
2-3 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:50.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Svijet-svjetiljki.hr ponudi
Ponuda trgovine Svijet-svjetiljki.hr za proizvod Thule TL-TSWD360K - Putna torba Subterra 60 l crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX01FD1788
Prijavi grešku
Prostrana putna torba, odlična za kraće izlete i dulja putovanja.Lako pakiranje i pronalaženje stvari zahvaljujući širokom ulaznom otvoru.Zasebno spakirajte cipele i velike predmete u velike ušivene bočne džepove, dizajnirane da se prošire ili spljošte uz stijenku torbe.Odaberite željeni način nošenja zahvaljujući mnogim točkama za pričvršćivanje naramenice.Unutarnje stezne trake će se pobrinuti da vaše stvari tijekom putovanja ostanu organizirane i na svom mjestu.Unutarnji prozirni mrežasti džep olakšava pronalaženje ključeva i malih predmeta.Brz, dvostruki pristup dodatnom džepu kroz glavni odjeljak ili s vanjske strane torbe.Udobno nošenje osiguravaju uklonjiva podstavljena naramenica i ručke.Brzo otvaranje glavnog odjeljka povlačenjem bočnih ručki.Integrirani džep za pločicu s imenom pojednostavljuje identifikaciju prtljage.Materijal: najlon 800D.Volumen: 60 l. Poštovani kupci, trenutno vršimo dostavu samo za kopno. Ne možemo dostavljati na otoke. Hvala na razumijevanju.
Thule TL-TSWD360K - Putna torba Subterra 60 l crna
Thule TL-TSWD360K - Putna torba Subterra 60 l crna
174,90 €
u Svijet-svjetiljki.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe