Jumbo pakiranje Felix So gut wie es aussieht vrećice 80 x 85 g - Mesni miks (govedina, piletina, pačetina, janjetina)

Jumbo pakiranje Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 80 x 85 g - Mesni miks (govedina, piletina, pačetina, janjetina)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Savršeni paket za kućanstva s više mačaka: mega pakiranje "So gut wie es aussieht" sadržava nevjerojatnih 80 porcija mokre hrane u praktičnim vrećicama za čuvanje svježin... Pročitaj cijeli opis
30,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
32,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Jumbo pakiranje Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 80 x 85 g - Mesni miks (govedina, piletina, pačetina, janjetina). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020012C5
Prijavi grešku
Savršeni paket za kućanstva s više mačaka: mega pakiranje "So gut wie es aussieht" sadržava nevjerojatnih 80 porcija mokre hrane u praktičnim vrećicama za čuvanje svježine. Sasvim dovoljno za dulje vrijeme! U ponudi su četiri izvrsna okusa koji pružaju raznolikost u zdjelici vaše mačke. Mega pakiranje hrane za mačke Felix "So gut wie es aussieht" sadrži hranu sa sočnim komadićima mesa u ukusnom želeu. Hrana se priprema od biranih, prirodnih sastojaka. Ne dodaju se umjetne arome, bojila i konzervansi. Zahvaljujući potpunoj i uravnoteženoj recepturi, ovu hranu za mačke možete ponuditi kao svakodnevnu potpunu hranu. Mega pakiranje Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 80 x 85 g u pregledu: miješano pakiranje mokre hrane za odrasle mačke idealno za kućanstva s više mačaka: 80 vrećica s 4 ukusne varijante, također prikladne obnovu zaliha ukusna receptura: fini komadići mesa u ukusnom želeu, obogaćena biranim sastojcima s omega-6 masnim kiselinama: izvor vrijednih masnih kiselina koje mogu podržati zdravlje kože i ljepotu dlake s vitaminima i mineralima: obogaćen važnim vitalnim tvarima za zdravu prehranu potpuna opskrba: pokriva dnevne potrebe mačke za svim važnim hranjivim tvarima bez umjetnih bojila, pojačivača okusa i konzervansa za uživanje u svakom obroku: pakirano u vrećice, jednostavno porcioniranje
Jumbo pakiranje Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 80 x 85 g - Mesni miks (govedina, piletina, pačetina, janjetina)
Jumbo pakiranje Felix "So gut wie es aussieht" vrećice 80 x 85 g - Mesni miks (govedina, piletina, pačetina, janjetina)
30,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe