LEUCHTTURM1917 Držač za nalivpero LEUCHTTURM1917 Bauhaus Edition (15 mm) - Royal Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Samoljepljivi držač za nalivpero iz popularne Bauhaus edicije njemačkog proizvođača precizne tiskanice LEUCHTTURM1917.Wassily Kandinsky, slikar i profesor umjetničke škol... Pročitaj cijeli opis

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 8:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Gentlemanstore.hr ponudi
Ponuda trgovine Gentlemanstore.hr za proizvod LEUCHTTURM1917 Držač za nalivpero LEUCHTTURM1917 Bauhaus Edition (15 mm) - Royal Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0202B3B6
Prijavi grešku
Samoljepljivi držač za nalivpero iz popularne Bauhaus edicije njemačkog proizvođača precizne tiskanice LEUCHTTURM1917.Wassily Kandinsky, slikar i profesor umjetničke škole Bauhaus, jednom je rekao da na početku svega postoji razdoblje. Ukratko, za kreativni um, proces stavljanja ideja na papir počinje s prvom točkom na stranici. Prvi bod = odlučujući trenutak. Ovaj poznati citat također se nalazi na ovom držaču.40 x 40 mm15mm elastična ušicaSamoljepljivi dizajn
LEUCHTTURM1917 Držač za nalivpero LEUCHTTURM1917 Bauhaus Edition (15 mm) - Royal Blue
LEUCHTTURM1917 Držač za nalivpero LEUCHTTURM1917 Bauhaus Edition (15 mm) - Royal Blue
2,90 €
u Gentlemanstore.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe