Dainese Thermo Ls Lady Black/Red L/XL

Dainese Thermo Ls Lady Black/Red L/XL

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ženska termo majica dugih rukava od prozračne i izolacijske tkanine Dryarn, održava tjelesnu temperaturu i tijelo održava su... Pročitaj cijeli opis
87,40 € -8 %
80,40 €
-8 %87,40 €
s dostavom 88,30 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
88,30 €
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod Dainese Thermo Ls Lady Black/Red L/XL. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0205E9CB
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Ženska termo majica dugih rukava od prozračne i izolacijske tkanine Dryarn, održava tjelesnu temperaturu i tijelo održava suhim i na najekstremnijim temperaturama. Thermo LS je ženski termo dres dugih rukava prikladan za izdržavanje najnižih temperatura uz najveću udobnost. Udobnost i povjerenje, za svaku aktivnost tijekom vožnje i kada ste daleko od bicikla. Izrađen od tkanine Dryarn, Thermo LS osigurava veliku toplinsku udobnost i izvrsnu izolaciju. To je osnovni sloj za suočavanje sa svim izazovima u najhladnijim danima. Izvrsna prozračnost i visoka izolacijska moć omogućuju zadržavanje toplog zraka tijela, održavajući visoku tjelesnu temperaturu i čineći Thermo LS idealnim za hladniju sezonu. Tehnologija Dryarn omogućuje uklanjanje znoja i vlage s kože, održavajući temperaturu tijela konstantnom. Maksimalna udobnost zajamčena je odsustvom šavova i ojačanom konstrukcijom na kontaktnim područjima. Thermo LS izolacijski jersey održava idealnu temperaturu i pri najnižim vanjskim temperaturama. DRYARN Dryarn je vlakno visokih performansi. Njegova pređa omogućuje dizajniranje odjevnih predmeta koji su praktični i udobni za nošenje. Među svim glavnim karakteristikama Dryarna je to što je lagan, izolacijski i prozračan. KARAKTERISTIKE Bakteriostatsko, hipoalergeno i protiv mirisa Korištenje u hladnoj klimi Diferencirani oklopi Pritisnite Struktura za optimizaciju kompresije mišića Otporan na trganje i protiv pilinga ERGONOMIJA Armour Pad za dodatnu udobnost na kontaktnim područjima Besprijekorna izrada za vrhunsku udobnost GLAVNI MATERIJALI Ekološki prihvatljiva vlakna koja se mogu 100 % reciklirati TEMPERATURA 3D oklop okvira za dodatnu toplinsku izolaciju Aktivno upravljanje vlagom Dryarn tkanina s visokim omjerom težine i duljine Štiti vas od vlage Raspon temperature: -20°C / 10°C
Dainese Thermo Ls Lady Black/Red L/XL
Dainese Thermo Ls Lady Black/Red L/XL
80,40 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe