Flexi New Comfort S uže 5 m plava

Flexi New Comfort S uže 5 m plava

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Flexi New Comfort jedna je od najpopularnijih svjetskih fleksibilnih vodilica za pse koja će zadovoljiti potrebe čak i najenergičnijeg psa. U kombinaciji s čvrstim materi... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 16:36.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Ponuda trgovine zoocity za proizvod Flexi New Comfort S uže 5 m plava. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0206AD44
Prijavi grešku
Flexi New Comfort jedna je od najpopularnijih svjetskih fleksibilnih vodilica za pse koja će zadovoljiti potrebe čak i najenergičnijeg psa. U kombinaciji s čvrstim materijalom, s užetom u savršeno oblikovanom dvobojnom dizajnu ova vodilica dolazi s mekanom i ergonomskom drškom.Sigurno se pričvršćuje za bilo koju oprsnicu ili ogrlicu pomoću kromirane kukice, ima udoban sustav kočenja koji tvom ljubimcu omogućuje lutanje i istraživanje svoje okoline, a pritom ostaje pod kontrolom.Flexi regulirajuća vodilica dostupna je 3 veličine i 3 boje (crna, crvena, plava), može se prilagoditi dodatkom Flexi Multi Box koji je koristan za pohranu poslastica ili standardnih kolutova vrećica za izmet ili LED sustav osvjetljenja, izvrsno rješenje za noćne šetnje.Veličina S 5 m uže prikladna je za pse do max. 12 kg.
Flexi New Comfort S uže 5 m plava
Flexi New Comfort S uže 5 m plava
15,26 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe