Optimanova Sterilised - 8 kg

Optimanova Sterilised - 8 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Mačke su po prirodi mesojedi, njihovo ponašanje i njihove prehrambene navike su vrlo slične onima od divljih mačaka, kao tigrovima, lavovima ili leopardima. Kada bi Vaša ... Pročitaj cijeli opis
77,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:24.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Optimanova Sterilised - 8 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00341A89
Prijavi grešku
Mačke su po prirodi mesojedi, njihovo ponašanje i njihove prehrambene navike su vrlo slične onima od divljih mačaka, kao tigrovima, lavovima ili leopardima. Kada bi Vaša mačka živjela u divljini, njena hrana bi u prvoj liniji bilo svježe meso bogato proteinom s vrlo niskim udjelom masnoća. ka Optimanova Sterilised je uravnotežena suha hrana sa smanjenim kalorijskim sadržajem i visokom probavljivosti za odrasle mačke. Receptura je prilagođena prirodnim nutritivnim potrebama mačaka koje su sklone debljanju. Kako mnoge mačke osim toga reagiraju na određene vrste mesa s netolerancijom, ova hrana sadrži probavljivu perad kao jedini životinjski izvor proteina , pritom se radi o monoproteinskoj dijeti. Udio mesa od 75% brine za optimalnu opskrbu s kvalitetnim proteinima. Visoko tehnološki postupak proizvodnje omogućuje obradu svježeg mesa, pri čemu se meso samo jednom zagrijava tijekom procesa proizvodnje, te tako dolazi do male denaturacije proteina. Čak i hranjive tvari i vitamini mogu ostati očuvani ovim postupkom. Oko 40% udjela mesa dolazi od svježeg mesa s udjelom kostiju od 0%, 30% od dehidriranog mesa, što donosi aminokiseline i 5% dehidrirane jetre, što brine za vrlo visoku probavljivost. Sterilizirane mačke su često sklone pretilosti, jer se nakon kastracije usporava metabolizam, a apetit raste, jer otpada prirodni proces reguliranja osjećaja sitosti. Bez kontrole o količini hrane raste unos hrane za otprilike 20%, dok se potrošnja energije smanjuje za oko 30%. Posljedica toga je pretilost. Optimanova Sterilised ima smanjeni udio kalorija i masnoće i sadrži kvalitetni L-karnitin koji pomaže u direktnoj pretvorbi masnoća u energiju, te smanjuje već nastale tjelesne masne naslage bez razgradnje mišićne mase. Tako se djeluje protiv dobivanja na težini ili se smanjuje pretilost. Posebna kombinacija hranjivih tvari dodatno potpomaže vitalnost i aktivnost. Kvalitetne omega 3 i omega 6 masne kiseline jačaju imunološki sustav i štite mačke od mnogobrojnih bolesti. Potiče se razvoj živčanog i krvožilnog sustav tijekom rasta i u skotnosti. Zajedno sa cinkom se pogoduje regeneracija kože i zdravo, sjajno krzno. FOS su prebiotske tvari, koje sprječavaju širenje patoloških bakterija u crijevu i potiču razvoj dobrih bakterija, što brine za uravnoteženu crijevnu floru. MOS, također prebiotici, pomažu u razgradnji štetnih bakterija i smanjuju njihov rast, te povećavaju učinkovitost tjelesne imunološke obrane. Važna aminokiselina taurin je posebno važna za mačke, jer njihov organizam ne može sam proizvesti tu tvar. Ona potpomaže funkcije vida i srca i sprječava smetnje srca i probave. Karakteristike proizvoda na jednom pogledu: Za odrasle mačke od 1. godine života Posebno razvijena za sterilizirane ili kastrirane mačke, za kontrolu i smanjivanje težine Mono-protein: s vrlo dobro probavljivom peradi kao jedinim životinjskim izvorom
Optimanova Sterilised - 8 kg
Optimanova Sterilised - 8 kg
77,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe