Freya NS-R 190x140x22

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Srednje tvrdi madrac ukupne visine 22 cm s Medicoil TrueEdge džepićastom jezgrom i PU pjenom Model Freya u visini od 22 centimetra pružit će Vam postojanost i izdržljivos... Pročitaj cijeli opis
232,00 €
10-15 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 10 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:51.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medico home ponudi
Ponuda trgovine Medico home za proizvod Freya NS-R 190x140x22. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dimenzije
Tvrdoća madraca
Visina (cm)
22
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA09E
Prijavi grešku
Srednje tvrdi madrac ukupne visine 22 cm s Medicoil TrueEdge džepićastom jezgrom i PU pjenom Model Freya u visini od 22 centimetra pružit će Vam postojanost i izdržljivost i „čuvati Vam leđa“ baš svaki put kada legnete na njega i krenete spavati.Madrac Freya spada u kategoriju srednje tvrdih madraca i namijenjen je prvenstveno za osobe koje spavaju na boku te za osobe pojedinačne tjelesne težine do 100 kilograma.Želite li madrac koji će Vam pružiti potporu i na kojeg se možete osloniti, a istovremeno Vam neće „isprazniti“ novčanik?Onda je model Freya pravi izbor za Vas!Zbog kombinacije čvrste Medicoil džepićaste jezgre, koju sami proizvodimo, i poliuretanske pjene koja se nalazi s donje i gornje strane madraca, model Freya nudi Vam potrebnu potporu, ali i potrebnu udobnost kao osobi koja spava na boku.Freya standardno dolazi s bijelom, neskidivom navlakom.Znate li što je Medicoil TrueEdge džepićasta jezgra, odnosno kako izgleda?Jezgra je to koju tvore opruge, a koje se nalaze u svom džepiću od tkanine kako bi Vam omogućile veliku razinu udobnosti. No, razlika se nalazi u tome da se ova jezgra proteže od „ruba do ruba“. To zapravo znači da se proteže od jednog ruba madraca do drugog ruba te tako madrac s bočne strane nema potporu u vidu pjene već u vidu čvršće žice.Ovakav način izrade Vam definitivno ne bi trebao ulijevati nepovjerenje jer istina je da su opruge na rubnim dijelovima madraca Freya deblje i čvršće te samim time jezgra sama po sebi daje odličnu potporu svim spavačima na bočnim dijelovima madraca.Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?Pokušajte se sjetiti u kojem položaju najčešće zaspite, a u kojem se probudite. Na primjer, ako najčešće zaspite na trbuhu, a češće se probudite na boku, istina je da pretežito veći dio noći provedete na boku te je ujedno to Vaš najčešći položaj spavanja.Ako ste osoba tjelesne težine do 100 kilograma i bočni spavač, onda je Freya pravi izbor za Vas!Model Freya može se koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.
Freya NS-R 190x140x22
Freya NS-R 190x140x22
232,00 €
u Medico home

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe