Biolux Vital NS-PO 200x160x19

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Srednje tvrdi madrac ukupne visine 19 cm s džepićastom jezgrom u 5 zona i PU pjenom Madrac Biolux Vital u visini od 19 centimetara odličan je odabir za osobe koje preteži... Pročitaj cijeli opis
137,00 € -50 %
68,50 €
10-15 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Dolazi uskoro Dostupno u 10 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:17.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medico home ponudi
Ponuda trgovine Medico home za proizvod Biolux Vital NS-PO 200x160x19. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dimenzije
Tvrdoća madraca
Visina (cm)
19
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA2EA
Prijavi grešku
Srednje tvrdi madrac ukupne visine 19 cm s džepićastom jezgrom u 5 zona i PU pjenom Madrac Biolux Vital u visini od 19 centimetara odličan je odabir za osobe koje pretežito spavaju na boku te je njihova pojedinačna tjelesna težina do 110 kilograma.Napravljen od džepićaste jezgre koju sami proizvodimo te od poliuretanske pjene s donje i gornje strane, nudi prozračnost, ali i potporu i potrebnu udobnost bočnim spavačima.Volite okretati madrac i spavati na obje strane?Model Biolux Vital Vam to omogućava s obzirom na to da je dvostran, a važno je napomenuti da prilikom kupnje ovog madraca možete birati između neskidive i skidive navlake koja je ujedno periva na temperaturi do 60 stupnjeva.Želite ugodne i mirne snove, ali želite i povoljnu cijenu?Biolux Vital je pravi izbor za Vas!Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?Pokušajte se sjetiti u kojem položaju najčešće zaspite, a u kojem se probudite. Na primjer, ako najčešće zaspite na trbuhu, a češće se probudite na boku, istina je da pretežito veći dio noći provedete na boku te je ujedno to Vaš najčešći položaj spavanja.Biolux Vital se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.
Biolux Vital NS-PO 200x160x19
Biolux Vital NS-PO 200x160x19
68,50 €
u Medico home

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe