Vodonepro zaštitna navlaka 210x150

Vodonepro zaštitna navlaka 210x150

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Antialergijski nadložak koji štiti Vaš madrac od neželjenih mrlja, a ujedno je i periv na temperaturi do 60°C. U potrazi ste za zaštitom za svoj madrac?Želite ga zaštitit... Pročitaj cijeli opis
32,00 €
10-15 dana
Cijena s dostavom
39,60 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 10 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medico home ponudi
Ponuda trgovine Medico home za proizvod Vodonepro zaštitna navlaka 210x150. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA39C
Prijavi grešku
Antialergijski nadložak koji štiti Vaš madrac od neželjenih mrlja, a ujedno je i periv na temperaturi do 60°C. U potrazi ste za zaštitom za svoj madrac?Želite ga zaštititi od eventualnih mrlja?Medico Home Vam nudi antialergijski i vodonepropusni zaštitni nadložak za madrace koji će Vam riješiti sve potencijalne probleme! Zaštite svoj madrac od raznih mrlja, a ako Vam se i dogodi da ste nešto prolili po madracu, zaštitni nadložak samo skinite i stavite na pranje.Odlično je što zauzima malo mjesta u perilici za rublje, a i puno brže se suši nego skidiva navlaka samog madracšNepropusni zaštitni nadložak periv je na temperaturi do 60 stupnjeva, a na svaki madrac se stavlja vrlo lako uz pomoć gumica smještenih na rubovima nadloška.Navlaka vodonepropusnog nadloška napravljena je od mikrovlakana i poliuretana te je periva na temperaturi do 60 stupnjeva.
Vodonepro zaštitna navlaka 210x150
Vodonepro zaštitna navlaka 210x150
32,00 €
u Medico home

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe