Somnus NS-PO 190x150x36

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tvrdi madrac ukupne visine 36 cm s džepićastom jezgrom i vrhunskom Pantera pjenom Želite li se istovremeno osjećati zaštićeno, ugodno, opušteno, zdravo, naspavano, poletn... Pročitaj cijeli opis
907,00 € -40 %
544,20 €
10-15 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 10 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:12.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medico home ponudi
Ponuda trgovine Medico home za proizvod Somnus NS-PO 190x150x36. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Dimenzije
Tvrdoća madraca
Visina (cm)
36
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA3A2
Prijavi grešku
Tvrdi madrac ukupne visine 36 cm s džepićastom jezgrom i vrhunskom Pantera pjenom Želite li se istovremeno osjećati zaštićeno, ugodno, opušteno, zdravo, naspavano, poletno ili jednostavno rečeno, želite li se svakodnevno osjećati božanski naspavano?Ako je odgovor pozitivan, onda je model Somnus pravo rješenje koje će Vam osim kvalitetnog sna osigurati i dugogodišnje ugodan i zdrav san.Prvi pravi saveznik u borbi protiv umora definitivno je pronalazak madraca koji odgovara Vašem stilu spavanja. Netko želi da ga madrac ne zagrijava, netko udobnost u svim položajima, a nekome se čini da na trenutnom madracu osjeti svaku kvržicu.Madrac Somnus sa svojom gustom i dvostrukom džepićastom jezgrom u visini od veličanstvenih 36 centimetara nudi Vam sve što ste si ikad poželjeli, a još je i ekološki prihvatljiv, baš kao i svi drugi naši proizvodi! Dat će Vam potporu u predjelu leđa ili trbuha, a u kombinaciji s premium Pantera pjenom pružit će Vam udobnost i utonuće kada se okrenete na bok!Njegova prednost je ta što je pogodan za sve načine spavanja. Upravo zbog toga je i dobio naziv Somnus koji prema rimskoj mitologiji označava boga sna.Somnus je rješenje za miran san!Ako se pitate kako je moguće garantirati udobnost na tvrdom madracu, odgovor je jednostavan – Pantera pjena.Pantera pjena je vrhunska i jedna od najcjenjenijih pjena poznata po dugotrajnosti, izdržljivosti, elastičnosti, prozračnosti i fantastičnoj udobnosti.Na premium madracima koristimo vrlo ugodnu Silver tkaninu koja je izuzetno mekana, a proštepana je većom gustoćom vate nego kanine koju koristimo na drugim modelima što daje na dodatnoj udobnosti.Ovo je madrac koji će Vam pružiti sve što ste ikad od madraca poželjeli, a ako se želite prilikom spavanja osjećati kao na tronu onda je Somnus najbolji izbor za Vas.Bitno je napomenuti da je Somnus jednostran, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi vrhunska Pantera pjena.Model Somnus spada u kategoriju tvrdih madraca, a predviđen je za osobe tjelesne težine do 150 kilograma.Somnus se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.
Somnus NS-PO 190x150x36
Somnus NS-PO 190x150x36
544,20 €
u Medico home

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe