Oaza S-PO 210x120x21

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tvrdi madrac visine 21 s džepićastom jezgrom, u jednoj zoni udobnosti i s PU pjenom Madrac Oaza, napravljen u jednoj zoni udobnosti, pruža izuzetan komfor i miran i kvali... Pročitaj cijeli opis
238,00 € -13 %
207,06 €
10-15 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 10 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 20:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medico home ponudi
Ponuda trgovine Medico home za proizvod Oaza S-PO 210x120x21. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dimenzije
Tvrdoća madraca
Visina (cm)
14
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA3E3
Prijavi grešku
Tvrdi madrac visine 21 s džepićastom jezgrom, u jednoj zoni udobnosti i s PU pjenom Madrac Oaza, napravljen u jednoj zoni udobnosti, pruža izuzetan komfor i miran i kvalitetan san. Moglo bi se reći da je madrac Oaza svjetlo na kraju svačijeg dana. Ovo je model s kojim nikako nećete pogriješiti odlučite li ga namijeniti svojim gostima. A svaki put kada legnu na njega, probudit će se odmorni, opušteni i nasmiješeni.Napravljen od džepićaste jezgre visine 14 cm, a koju sami proizvodimo, Oaza na kojoj se obostrano nalazi poliuretanske pjene Vašim gostima će pružiti udobnost kakvu će definitivno zapamtiti, a bitno je i napomenuti kako prednost PU pjene nije samo u prozračnosti, elastičnosti i izdržljivosti, već je to pjena koja ujedno odbija grinje i alergene.Madrac Oaza pogodan je za spavanje i okretanje s obje strane, visinu madraca birate sami, a prilikom kupnje ovog madraca možete birati između neskidive i skidive navlake koja je ujedno periva na temperaturi do 60 stupnjeva.Model Oaza koji spada u kategoriju tvrđih madraca pravi je izbor za opremanje Vaših hotela, vikendica, apartmana, kamp kućica.Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.Model Oaza predviđen je za osobe čije su pojedinačne tjelesne težine do 120 kilograma.
Oaza S-PO 210x120x21
Oaza S-PO 210x120x21
207,06 €
u Medico home

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe