Titan S-R 220x120x24

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tvrdi madrac ukupne visine 24 cm s čvrstom džepićastom jezgrom u 5 zona udobnosti i HR pjenom Model Titan ukupne visine od 24 centimetra najtvrđi je madrac u našoj ponudi... Pročitaj cijeli opis
407,00 €
10-15 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 10 - 15 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Medico home ponudi
Ponuda trgovine Medico home za proizvod Titan S-R 220x120x24. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dimenzije
Tvrdoća madraca
Visina (cm)
24
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020BA4B7
Prijavi grešku
Tvrdi madrac ukupne visine 24 cm s čvrstom džepićastom jezgrom u 5 zona udobnosti i HR pjenom Model Titan ukupne visine od 24 centimetra najtvrđi je madrac u našoj ponudi.Svakodnevno se nadate što udobnijem i mirnijem snu, a većina madraca na tržištu nije konstruirana za osobe tjelesnih težina iznad 120 kilograma?Medico Home ima rješenje za Vas!Madrac Titan kombinacija je trajnosti, čvrstoće i udobnog sna, napravljen je od kvalitetne džepićaste jezgre koju sami izrađujemo, a obložen je slojevima prozračne i elastične HR pjene.Ono što je izrazito bitno jest činjenica da model Titan ne preporučujemo za osobe čija je tjelesna težina ispod 120 kilograma.Svojom visinom od 24 centimetra pružit će Vam udobnost i potporu, a hladno lijevanom pjenom s gornje i donje strane razveselit će sve one koji vole okretati madrac. Titan dolazi sa skidivom ili neskidivom navlakom, sve ovisi o Vašim preferencijama, a u slučaju odabira skidive navlake ista se može prati na temperaturi do 60 stupnjeva.Titan se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama. Bitno je napomenuti da razmak između letvica ne smije biti veći od 5 cm.
Titan S-R 220x120x24
Titan S-R 220x120x24
407,00 €
u Medico home

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe