Steznik za koljeno

Steznik za koljeno

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Koljeno je vaš najveći, najkompliciraniji i najčešće korišten zglob. Osigurava učinkovitu potporu vašem tijelu.Steznik je univerzalne veličine i korisniku omogućava obavl... Pročitaj cijeli opis
20,00 € -60 %
8,00 €
1-2 dana
-60 %20,00 €
s dostavom 12,78 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
12,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Steznik za koljeno. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C9166
Prijavi grešku
Koljeno je vaš najveći, najkompliciraniji i najčešće korišten zglob. Osigurava učinkovitu potporu vašem tijelu.Steznik je univerzalne veličine i korisniku omogućava obavljanje svakodnevnih aktivnosti (kod stajanja, sjedenja, hodanja i trčanja). Podržava svu nosivost tijela, te omogućava saginjanje, ispravljanje i okretanje. Sva ta kretanja povećavaju rizik od akutne boli ili oštećenja koljena uslijed prekomjernog korištenja. Bol oko koljena ili ispod čašice koljena najčešće se pojavljuje kod mlađih ljudi, osobito kod onih koji sudjeluju u sportovima kao što su trčanje, skijanje, vožnja bicikla, nogomet, itd.. Bol u koljenu se također može pojaviti kod lakih ozljeda tetiva i ligamenata kao što su iščašenja ili uganuća.Sa steznikom ćete se osjećati lagano i ugodno tijekom cijelog dana te vas neće sputavati kod obavljanja svakodnevnih aktivnosti.Prednosti steznika za koljeno: Ublažava napetost i bolove Grije, umiruje i opušta umorne mišiće Lako podesive trake sa čičkom Prikladan za oba koljena Jedna veličina odgovara svima Otvoreni dio smanjuje pritisak na čašicu koljena
Steznik za koljeno
Steznik za koljeno
8,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe