Mini električna motorna pila s punjivom baterijom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovu punjivu električnu motornu pilu morate imati! ?? Koristit je možete za rezanje drveća u voćnjacima, obrezivanje grana u vrtovima, cijepanje drva za ogrjev kod kuće, o... Pročitaj cijeli opis
60,00 €
1-2 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
64,78 €
Dostupnost

Raspoloživo odmah Dostupno u 1 - 2 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:10.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o lookapik.com ponudi
Ponuda trgovine lookapik.com za proizvod Mini električna motorna pila s punjivom baterijom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta pogona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020C92D5
Prijavi grešku
Ovu punjivu električnu motornu pilu morate imati! ?? Koristit je možete za rezanje drveća u voćnjacima, obrezivanje grana u vrtovima, cijepanje drva za ogrjev kod kuće, ova električna motorna pila sigurno Vam je potrebna za slobodno vrijeme na otvorenom i radovima oko kuće! Punjiva električna motorna pila, lagana i prijenosna, može se držati jednom rukom., […] Ovu punjivu električnu motornu pilu morate imati! :)Koristit je možete za rezanje drveća u voćnjacima, obrezivanje grana u vrtovima, cijepanje drva za ogrjev kod kuće, ova električna motorna pila sigurno Vam je potrebna za slobodno vrijeme na otvorenom i radovima oko kuće! Punjiva električna motorna pila, lagana i prijenosna, može se držati jednom rukom., dugo trajanje baterije Izrađena od kvalitetnog materijala, praktična, jednostavna za rukovanje i upotrebu, dugi vijek trajanjaSavjeti za korištenje: Napunite bateriju- crveno svijetlo svijetli kada se električna pila puni, dok se zeleno svijetlo upali kada je potpuno napunjena. Provjerite je li lanac zategnut (bez stavljanja baterije u pilu) Kad je baterija napunjena (kada se upali zeleno svijetlo), pritisnite gumb i vidite da li se lanac normalno okreče Kada režete grane, samo prislonite pilu bez dodatnog pritiska., prvo režite manje grane, pa nakon veće. Voltaža: 24V Brzina okretaja: 4 m/s Paket uključuje: malu električnu motornu pilu baterija od 24V adapter za punjenje baterije odvijač
Mini električna motorna pila s punjivom baterijom
Mini električna motorna pila s punjivom baterijom
60,00 €
u lookapik.com

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe