Cybex autosjedalica Sirona Gi i-Size, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Lava Grey

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=Q79MKS5]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
369,90 €
3-6 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
399,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 10:42.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Cybex autosjedalica Sirona Gi i-Size, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Lava Grey. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Grupa autosjedalice
Zadovoljava standard
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020F2781
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=Q79MKS5]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll;width:100%;align-self:stretch}

DO 50% VIŠE RAZINE SIGURNOSTI*

Okrenuta prema natrag – jedan od najsigurnijih načina putovanja u autosjedalici. U kritičnim prvim trenucima frontalnog sudara, djetetovo tijelo je gurnuto o podstavljenu školjku autosjedalice. To svodi kretanje na minimum i smanjuje silu koja djeluje na djetetov vrat. Obavezno do 15 mjeseci (76 cm), preporučujemo da dijete držite okrenuto prema natrag što je duže moguće. Sirona Gi i-Size dizajnirana je za udobno sjedenje vašeg djeteta okrenuto prema natrag dok ne dostigne 20 kg.


*u usporedbi s istim sjedalom okrenutim prema naprijed u slučaju frontalnog sudara. Rezultat internog testiranja korištenjem ADAC-ovih kriterija za ispitivanje prednjeg sudara iz 2022.

BRZO I JEDNOSTAVNO UKLJUČIVANJE

Početak vašeg putovanja bez stresa. Samo zakrenite autosjedalicu prema vratima automobila i unesite svoje dijete u bilo koji naslonjeni položaj. Izbjegavate naprezanje leđa, dok se vašem djetetu udobno nalazi u položaju koji mu odgovara, bilo da je novorođenče ili malo dijete. Prebacivanje s vožnje unatrag na vožnju prema naprijed jednako je jednostavno.

OPTIMALNA PROZRAČNOST

Sveobuhvatna zračna ventilacija Sirona Gi i-Size omogućuje strujanje zraka kroz ventilacijske kanale unutar autosjedalice, odvodeći toplinu i pomažući izbjeći vruću i znojnu vožnju vašeg mališana. Odabir verzije mrežaste tkanine još više povećava protok zraka – uz do 6 puta veću prozračnost od usporedivih tkanina autosjedalica. Jasan izbor za udobnost u svako godišnje doba.

UN R129/03
61 - 105 cm (od 40 cm s umetkom za novorođenče)
Maks. 20 kg; od cca. 3 mjeseca do 4 godine (od rođenja s umetkom za novorođenče)

Cybex autosjedalica Sirona Gi i-Size, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Lava Grey
Cybex autosjedalica Sirona Gi i-Size, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Lava Grey
369,90 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe