Britax Romer autosjedalica Dualfix Pro, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Blue Marble

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=O8O53DS]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
529,90 € -15 %
450,42 €
3-6 dana
-15 %529,90 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Britax Romer autosjedalica Dualfix Pro, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Blue Marble. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Grupa autosjedalice
Visina djeteta
Zadovoljava standard
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX020FF75B
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=O8O53DS]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

Od rođenja - 4 god | 40 - 105 cm | 0 do 19 kg
Smjer putovanja:

Prema naprijed: 76 - 105 cm
Prema nazad: 40 - 105 cm


4 GODINE UDOBNOSTI I MIRA

Djeca brzo rastu - ali čak i ako su prerasla svoju odjeću, i dalje će stati u svoju autosjedalicu: DUALFIX PRO čuva vaše dijete zaštićeno i udobno u automobilu prve 4 godine njegova života. Sjedalo ima 12 položaja nagiba i naslon za glavu u obliku slova V koji pruža potporu i prostor dok vaše dijete raste, tako da može nadoknaditi svoj san ili istraživati svijet očima. Štoviše, sjedalo možete okretati bez napora - iz bilo kojeg položaja - što znači da nećete morati smetati svom mališanu kada dođe vrijeme da ga ubacite u automobil ili izađete iz njega.

SVEOBNUHVATNA ZAŠTITA - BEZ KOMPROMISA

Neka vam sigurnost bude glavni prioritet uz autosjedalicu DUALFIX PRO. Izgrađen prema zahtjevnijim specifikacijama od trenutnog industrijskog standarda (UN R129), vaše je dijete zaštićeno na svakom putovanju, čak i ako se dogodi nezamislivo. DUALFIX PRO uključuje optimizirani sustav zaštite od bočnog sudara za pružanje vrhunske sigurnosti u slučaju bočnog sudara. Osim toga, ima inovativnu potpornu nogu i čvrstu odskočnu šipku za zaštitu vašeg djeteta od bilo kakvog udara. Bit ćete mirni gdje god vas avanture odvedu.

KVALITETA - MADE IN GERMANY

Stavite sigurnost vašeg djeteta u najbolje ruke. Od početne ideje do gotovog proizvoda, naš cijeli razvojni proces je pod istim krovom, tako da ulažete u najvišu kvalitetu i niske emisije u prometu. S najsuvremenijim testiranjem koje je strože od zakonskih standarda, možete se pouzdati u DUALFIX PRO kako biste osigurali sigurnost svog djeteta.

Britax Romer autosjedalica Dualfix Pro, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Blue Marble
Britax Romer autosjedalica Dualfix Pro, Grupa 0+, 1 (0-18 kg) - Blue Marble
450,42 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe