TCL robotski usisavač Sweeva 1000B, crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
TCL Sweeva 1000B robotski usisavač može se pohvaliti usisnom snagom od 1500Pa. Opremljena je perivim HEPA filterom, koji učinkovito hvata alergene i održava čistoću u pro... Pročitaj cijeli opis
153,00 €
1-14 dana
Cijena s dostavom
155,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 14 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:39.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mall.hr ponudi
Ponuda trgovine mall.hr za proizvod TCL robotski usisavač Sweeva 1000B, crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Primjeren za
Težina usisavača (u kg)
2.3 kg
Vrijeme rada (u min)
120
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0210213D
Prijavi grešku
TCL Sweeva 1000B robotski usisavač može se pohvaliti usisnom snagom od 1500Pa. Opremljena je perivim HEPA filterom, koji učinkovito hvata alergene i održava čistoću u prostorijama vašeg doma. Robot usisavačem možete upravljati uz pomoć daljinskog upravljača ili putem svog pametnog telefona pomoću TCL Home aplikacije.

Sweeva 1000 robotski usisavač s usisnom snagom 1500 Pa i sustavom čišćenja u 3 stupnja. Dvije bočne četke u kombinaciji sa središnjom kotrljajućom četkom i učinkovitim sustavom protoka zraka lako uklanjaju prljavštinu, prašinu i dlake s raznih površina kao što su tepisi i tvrdi podovi.

U kutiji za prašinu postoji otvor za odvod zraka gdje se nalazi perivi HEPA filter. Učinkovito filtrira kućnu prašinu, PM2,5, pelud i druge štetne mikrobe veličine iznad 0,3 mikrona.

Kutija debljine 7 cm nudi jednostavno premještanje ispod sofe, kreveta i drugog namještaja. Unutar usisavača nalazi se nepropusna kutija od 600 mililitara za prašinu. Robotski usisavač može raditi 120 minuta s jednim punjenjem. *Kada je napunjenost baterije manja od 15%, uređaj će pronaći bazu za punjenje i automatski se vratiti na daljnje čišćenje.
TCL robotski usisavač Sweeva 1000B, crni
TCL robotski usisavač Sweeva 1000B, crni
153,00 €
u mall.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe