Britax Romer autosjedalica Evolvafix, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Burgundy Red

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
#html-body [data-pb-style=J0OQJ4U]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-r... Pročitaj cijeli opis
319,90 € -15 %
271,92 €
3-6 dana
-15 %319,90 €
s dostavom 301,92 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
301,92 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 3 - 6 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o magicbaby.hr ponudi
Ponuda trgovine magicbaby.hr za proizvod Britax Romer autosjedalica Evolvafix, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Burgundy Red. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Povezivanje
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0212F62D
Prijavi grešku
#html-body [data-pb-style=J0OQJ4U]{justify-content:flex-start;display:flex;flex-direction:column;background-position:left top;background-size:cover;background-repeat:no-repeat;background-attachment:scroll}

I-SIZE SIGURNOST ZA SAV UZRAST

EVOLVAFIX će zaštititi vaše dijete od njegovih dječjih godina sve do trenutka kada mu dječja autosjedalica više ne treba - pružajući mu idealnu sigurnost autosjedalice u jednoj kombiniranoj sjedalici koja je odobrena prema novoj uredbi i-Size. Štoviše, njegov pojas u 5 točaka može se koristiti dulje jer je prikladan za djecu do 105 cm (maksimalno 22 kg).

FLEKSIBILNOST NA DOHVAT PRSTIJU

Zahvaljujući funkciji FLIP&GROW, možete se jednostavno promijeniti s integriranog sigurnosnog pojasa u 5 točaka na sigurnosni pojas automobila u 3 točke dok vaše dijete prelazi na sljedeću fazu. A budući da se nikakvi dijelovi ne moraju uklanjati sa sjedala kada se mijenjaju stupnjevi, sjedalo se također može pretvoriti natrag u bilo kojem trenutku. S funkcijom EasyRecline možete nagnuti sjedalo kako bi bilo udobno za vaše dijete bez ponovnog podešavanja.

Instalacija:

ISOFIX s Top Tetherom (76 – 105 cm)

Ovu dječju autosjedalicu potrebno je pričvrstiti na ISOFIX pričvrsne točke vašeg vozila. ISOFIX je standardni sustav spojnih točaka koji se nalazi u gotovo svim automobilima. Time se uspostavlja sigurna i čvrsta veza između dječje autosjedalice i automobila. Posebni zahtjevi EVOLVAFIX-a – sigurna instalacija dovršena je upotrebom Top Tethera kako bi se omogućila optimalna stabilnost. Britax Romer i-Size autosjedalice će odgovarati svim i-Size odobrenim položajima sjedenja, stoga provjerite priručnik za upotrebu vašeg vozila za i-Size odobrene položaje sjedenja.

Pojas s ISOFIX priključkom (100 – 150 cm)

Ova dječja autosjedalica mora biti postavljena pomoću sigurnosnog pojasa u 3 točke vozila, kao i ISOFIX točaka za pričvršćivanje u vašem automobilu. To osigurava čvrstu i sigurnu vezu između dječje autosjedalice i automobila, čak i kada vaše dijete ne sjedi u njoj.

Pojas automobila (100 – 150 cm)

Ova dječja autosjedalica može se postaviti sa sigurnosnim pojasom automobila u 3 točke. Ova je opcija korisna ako autosjedalicu prenosite u različite automobile koji možda nemaju svi ISOFIX točke za pričvršćivanje. Vodilice sigurnosnog pojasa na autosjedalici pomoći će vam da pravilno postavite sjedalicu.

Britax Romer autosjedalica Evolvafix, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Burgundy Red
Britax Romer autosjedalica Evolvafix, Grupa 1, 2, 3 (9-36 kg) - Burgundy Red
271,92 €
u magicbaby.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe