Pila za rezanje - 2500 W

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Pila za rezanje TS-2500 iz MSW-a je snaga koja daje impresivne rezultate na gradilištu ili tijekom izgradnje cesta. Snažni benzinski motor daje reznoj ploči snažan potica... Pročitaj cijeli opis
369,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

126 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:37.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Pila za rezanje - 2500 W. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Napajanje na
Promjer lista (mm)
300
Tip pile
Vrsta pile
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217BFD5
Prijavi grešku
Pila za rezanje TS-2500 iz MSW-a je snaga koja daje impresivne rezultate na gradilištu ili tijekom izgradnje cesta. Snažni benzinski motor daje reznoj ploči snažan poticaj i reže betonske dijelove, zidove ili ploče za popločavanje bez napora. Oslonite se na građevinske strojeve iz MSW-a koji mogu izdržati i najveća opterećenja. Veliki stroj za rezanje može se sigurno i ciljano voditi s dvije ruke, čak i za teške poslove rezanja. Ergonomska ručka je optimalno oblikovana za udobno i fleksibilno rukovanje, tako da možete bez napora i precizno postavljati i rezati beton ili ciglu. Dostupan je stalak za držanje diska za rezanje od tla kada želite odložiti benzinsku brusnu pilu. Benzinski motor od 2.500 W sa svojom brzinom motora od 4.400 o/min osigurava potrebnu snagu za sigurno rezanje čak i velikih građevinskih materijala. Benzinska rezna pila opremljena je velikom reznom pločom promjera 300 mm koja bez napora obrađuje dubine rezanja do 100 mm. To znači da se većina radova u cestogradnji i na gradilištu obavlja brzo i učinkovito. A benzinski motori imaju još jednu vrijednu prednost—ne trebate strujnu utičnicu niti dosadne strujne kabele koji vam smetaju u radu. Rezna pila opremljena je priključkom za vodu za mokro rezanje. Voda ne samo da hladi reznu ploču tijekom dugih zadataka rezanja, već također učinkovito smanjuje proizvodnju prašine prilikom rezanja građevinskih materijala. Spremnik za gorivo ima kapacitet od 550 ml koji trebate napuniti mješavinom benzin/ulje u omjeru 40:1.
Pila za rezanje - 2500 W
Pila za rezanje - 2500 W
369,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe