Rotacijski laserski nivelir - crveni - O 500 m - samonivelirajući

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Učinkovito odredite visine pomoću rotacijske laserske libele SBS-RL-500R. Rotacijski laserski nivelir koristi se u unutarnjim i vanjskim građevinskim radovima, strojnim m... Pročitaj cijeli opis
459,00 € -22 %
359,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

2 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:16.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Rotacijski laserski nivelir - crveni - O 500 m - samonivelirajući. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Vrsta proizvoda
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C172
Prijavi grešku
Učinkovito odredite visine pomoću rotacijske laserske libele SBS-RL-500R. Rotacijski laserski nivelir koristi se u unutarnjim i vanjskim građevinskim radovima, strojnim mjerenjima i za poravnanje. Zahvaljujući daljinskom upravljaču, također možete kontrolirati rotirajuću lasersku libelu s određene udaljenosti. Ravna laserska linija uvijek je okomita budući da se građevinski laser samostalno nivelira unutar nekoliko sekundi. Raspon samoniveliranja je ±5°. S ovim instrumentom, Steinberg Systems, vaš partner za industrijsku i mjernu opremu, nudi proizvod visoke kvalitete koji daje pouzdane dugoročne rezultate mjerenja. Uz točnost niveliranja od ±20” i vodoravno i okomito, laser s križnim linijama daje precizne rezultate. U kombinaciji s detektorom domet može biti do 500 m; zahvaljujući laserskom odašiljaču visokog intenziteta, koji lasersku liniju čini svjetlijom, udaljenost vidljiva golim okom još uvijek je oko 35 m. Raspon podešavanja nagiba je ±5°. S valnom duljinom od 635 nm, laser odgovara klasi 2 i stoga je posebno siguran. U slučaju slučajnog izlaganja bliještanju, laseri ove klase ne uzrokuju nikakva oštećenja oka. Rotacijski laserski nivelir ima klasu zaštite IP54 i zaštićen je od prskanja vodom. Za laserski daljinomjer korištene su samo visokokvalitetne komponente, tako da ovaj uređaj daje precizne mjerne vrijednosti čak i nakon vrlo česte uporabe. Instrument i sav pribor mogu se sigurno pohraniti u robusnu kovčeg od tvrdog omotača s umetkom od meke pjene. Također dolazi s četiri AA baterije koje mogu napajati laser za samoniveliranje do 20 sati.
Rotacijski laserski nivelir - crveni - O 500 m - samonivelirajući
Rotacijski laserski nivelir - crveni - O 500 m - samonivelirajući
359,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe