Sit-Stand Desk Frame - ručno - 70 kg - crna

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Okvir stola za sjedenje i stajanje omogućuje vam rad sjedeći ili stojeći: jednostavno pretvorite stol u stojeći stol i obrnuto, u trenutku kada to primijetite. Fromm & St... Pročitaj cijeli opis
269,00 € -7 %
249,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

25 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:34.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Sit-Stand Desk Frame - ručno - 70 kg - crna. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C2E9
Prijavi grešku
Okvir stola za sjedenje i stajanje omogućuje vam rad sjedeći ili stojeći: jednostavno pretvorite stol u stojeći stol i obrnuto, u trenutku kada to primijetite. Fromm & Starck nudi ergonomski i visokokvalitetni uredski namještaj za učinkovito ometanje monotonih obrazaca kretanja. To vam može pomoći da izbjegnete ili ublažite zdravstvene probleme uzrokovane jednostranim uredskim radom. Podesivi okvir stola može se okomito namjestiti između 73 i 124 cm i fleksibilno namjestiti po širini između 100 i 160 cm. Visina dvaju podiznih stupova može se tiho, glatko i brzo podesiti pomoću ručne poluge. Okvir stojećeg stola podesiv po visini posebno je robustan i izdržljiv zahvaljujući posebnom dizajnu i čeličnoj konstrukciji obloženoj prahom. Gumirane nožice sprječavaju klizanje stola, poboljšavaju stabilnost i štite pod od ogrebotina.
Sit-Stand Desk Frame - ručno - 70 kg - crna
Sit-Stand Desk Frame - ručno - 70 kg - crna
249,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe