Stol za crtanje - 104 x 60 cm - nagiban i podesiv po visini - staklena ploča

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Stabilni stol za crtanje tvrtke Fromm & Starck se može savršeno prilagoditi individualnim zahtjevima u pogledu kuta nagiba i visine te nudi brojne dobro dizajnirane dodat... Pročitaj cijeli opis
149,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

29 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 14:40.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Stol za crtanje - 104 x 60 cm - nagiban i podesiv po visini - staklena ploča. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C2EA
Prijavi grešku
Stabilni stol za crtanje tvrtke Fromm & Starck se može savršeno prilagoditi individualnim zahtjevima u pogledu kuta nagiba i visine te nudi brojne dobro dizajnirane dodatke: Sama ploča stola ima spremnike za olovke, kistove i manji pribor. U dvije ladice ili na velikoj polici ispod ploče stola ima mjesta za veći radni materijal. Čist dizajn stola za crtanje uljepšava prostor u privatnim domovima kao i dio uredskog namještaja ili u školama i umjetničkim studijima. Iskoristite profesionalne radne uvjete uz nagibni stol za crtanje. Velikodušne dimenzije ploče stola od 104 x 60 cm omogućuju vam čisto i profesionalno stvaranje čak i velikih crteža. Sama ploča stola je posebno robusna i izrađena je od kaljenog stakla debljine 6 mm. Može se naginjati u rasponu od 0 do 62°—što znači da se ovaj model može koristiti i kao klasični radni stol i kao stol za crtanje. Visinu umjetničkog stola možete podesiti između 80 i 125 cm. Čelični okvir stola premazan prahom osigurava stabilnost i dug vijek trajanja. Noge su gumirane kako bi zaštitile pod od ogrebotina. Ovaj je stol također opremljen s dva kotačića koji omogućuju jednostavno manevriranje u prostoriji—što je posebno zgodna značajka za škole i crtaće studije. Umjetnički stol mogu sastaviti u tren oka, čak i laici. Isporuka uključuje sve potrebne materijale za montažu i upute za uporabu.
Stol za crtanje - 104 x 60 cm - nagiban i podesiv po visini - staklena ploča
Stol za crtanje - 104 x 60 cm - nagiban i podesiv po visini - staklena ploča
149,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe