Sous-Vide kuhalo - 500 W - 30 - 95 °C - 16 L - LCD

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Oduvijek ste željeli nježno i pažljivo kuhati vakumiranu hranu? Zatim odaberite sous-vide štednjak RCPSU-500 iz kolekcije ugostiteljske opreme 10057 već danas! Idealan je... Pročitaj cijeli opis
319,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

19 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 18:20.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Sous-Vide kuhalo - 500 W - 30 - 95 °C - 16 L - LCD. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C663
Prijavi grešku
Oduvijek ste željeli nježno i pažljivo kuhati vakumiranu hranu? Zatim odaberite sous-vide štednjak RCPSU-500 iz kolekcije ugostiteljske opreme 10057 već danas! Idealan je za profesionalnu upotrebu u hotelima, restoranima ili cateringu, kao i za kuhanje kod kuće. Energetski učinkovito niskotemperaturno kuhalo brzo postiže željenu temperaturu zahvaljujući grijaćem elementu od 500 W. To se može postaviti u rasponu od 30 - 95 °C s točnošću od 0,1 °C. Ugrađeni digitalni termostat jamči konstantnu temperaturu tijekom procesa kuhanja. Zahvaljujući širokom rasponu postavki, kuhalo se može koristiti za pripremu najrazličitijih namirnica. Vakuumsko kuhalo od 16 L idealno je za komercijalnu upotrebu u restoranima ili bistroima jer možete precizno pripremiti i veće količine. Intuitivni mjerač vremena, koji se može postaviti na minute, može se postaviti između 1 min - 99 h. Možete jasno pročitati sve konfiguracije u bilo kojem trenutku na LCD zaslonu. Kućište uranjajućeg kuhala izrađeno je od nehrđajućeg čelika koji se lako čisti. Ovaj materijal je također vrlo otporan i izdržljiv. Poklopac s integriranom ručkom i odvodnom slavinom jamče dodatnu pogodnost za nježno sous-vide kuhanje.
Sous-Vide kuhalo - 500 W - 30 - 95 °C - 16 L - LCD
Sous-Vide kuhalo - 500 W - 30 - 95 °C - 16 L - LCD
319,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe