Detektor metala - dubina lociranja cm - O 25 cm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Tražite i naći ćete! Bilo da tražite izgubljeni vjenčani prsten u vrtu, ostavu zlata u šumi, municiju na starim ratištima ili kablove u zidu – detektor metala SBS-MD-20 i... Pročitaj cijeli opis
169,00 € -12 %
149,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

25 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 11:05.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Detektor metala - dubina lociranja cm - O 25 cm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C7B3
Prijavi grešku
Tražite i naći ćete! Bilo da tražite izgubljeni vjenčani prsten u vrtu, ostavu zlata u šumi, municiju na starim ratištima ili kablove u zidu – detektor metala SBS-MD-20 iz kolekcije industrijske opreme Steinberg Systems će nepogrešivo locirati sve što tražite. Detektor metala ima intuitivnu kontrolnu ploču i LCD zaslon, čak locira male predmete kao što su novčići, prstenje ili čavli ako nisu zakopani dublje od cm u zemlju. Postoji pet različitih načina pretraživanja: All Metal otkriva sve vrste metala, ima automatsku kompenzaciju tla i vrlo je osjetljiv. Ako odaberete Disc način rada, prikaz određenih vrsta metala se isključuje radi preciznijeg razlikovanja. S postavkom Memory možete spremiti postavke, Jewellery prepoznaje nakit, a postavkom Pinpoint pokazuje mjesto gdje se nalazi predmet koji tražite. Signal vas upozorava na pronalazak. Kako biste blokirali okolne zvukove i kako biste izbjegli ometanje drugih zvukovima detektora zlata ili obavještavanje drugih o vašem potencijalno vrijednom pronalasku, detektor metala ima priključak za slušalice. Možete spojiti bilo koje slušalice s 3.5 mm priključkom. Glasnoća se može podešavati pomoću kotačića. Vrhunska tehnologija čini potrošnju energije ovog vodootpornog detektora metala vrlo niskom. Metalna sonda radi s dvije baterije od 9 V i može se koristiti bilo gdje zbog male težine. Posljednje, ali ne manje važno, teleskopska ruka koja se može izvući od 106-122 cm omogućuje lovcima na blago bilo koje visine da započnu pretragu bez saginjanja. Podstavljeni naslon za ruke ergonomskog detektora metala jamči najučinkovitiju i najudobniju pretragu. Istaknuto: Budući da je zavojnica za traženje 25 cm vodootporna, možete pronaći skrivene metalne predmete čak i po kiši, snijegu ili u plitkoj vodi.
Detektor metala - dubina lociranja cm - O 25 cm
Detektor metala - dubina lociranja cm - O 25 cm
149,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe