Profesionalni detektor metala - 120 cm / 18 cm - O 21.5

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Potraga za blagom uzbudljiv je hobi: uz malo sreće i strpljenja, brzo možete vratiti više od svog početnog ulaganja u opremu. Najvažnija stvar koju trebate je detektor me... Pročitaj cijeli opis
109,00 € -9 %
99,00 €
1-3 dana
Besplatna dostava
Dostupnost

39 proizvoda na zalihama Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 2:01.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Expondo ponudi
Ponuda trgovine Expondo za proizvod Profesionalni detektor metala - 120 cm / 18 cm - O 21.5. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta opreme
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217C88C
Prijavi grešku
Potraga za blagom uzbudljiv je hobi: uz malo sreće i strpljenja, brzo možete vratiti više od svog početnog ulaganja u opremu. Najvažnija stvar koju trebate je detektor metala. Krenite u potragu za nakitom, zlatom, srebrom, starim relikvijama ili drugim metalnim elementima s magnetskim ili nemagnetskim svojstvima. Putem upravljačke ploče mogu se podesiti različiti parametri. Među ostalim značajkama, SBS-MD-5 detektor metala ima dva različita načina pretraživanja. Ovo je idealan uređaj za traženje plaža, starih dvoraca, starih bojišta, šuma i polja kao i poljoprivrednih zemljišta. Kao dodatni bonus, ovaj je uređaj također savršen za lociranje kabela u zidovima, stropovima i podovima – možete čak i odrediti vodovodne cijevi s velikom preciznošću. Detektor metala SBS-MD-5 Steinberg može otkriti velike predmete na dubini do 120 cm. Manji predmeti poput kovanica mogu se precizno identificirati na dubini do 18 cm. Možete birati između dva načina pretraživanja: način rada ALL METALS otkriva većinu metala, ima automatsku ravnotežu tla i vrlo je osjetljiv. Pomoću načina pretraživanja DISC-a možete razlikovati određene vrste metala i deaktivirati alarm kada se određeni otkriju. Funkcija MOVE omogućuje široku pretragu pomicanjem uređaja naprijed-natrag. Funkcija SENS omogućuje vam da provedete točniju analizu terena određenog područja kako biste točno odredili svoj nalaz. U konstrukciju detektora metala uložena je velika pažnja kako bi se omogućila savršena i besprijekorna pretraga tijekom dužih razdoblja. Ne morate se grbiti dok tražite - jednostavno namjestite teleskopsku ruku na bilo koju visinu između 105 i 121 cm. Ergonomski dizajn, udoban podstavljen naslon za ruku i teleskopska ruka, kao i mala težina, čine ovaj detektor idealnim alatom za svakog lovca na blago, mladog ili starog. Kut zavojnice za traženje i glasnoća zvučnika i slušalica također se mogu podesiti. Loše vrijeme poput kiše ili snijega ne bi trebalo smetati vašem lovu na blago. Iz tog je razloga zavojnica detektora metala vodootporna. Detektor metala može se koristiti ne samo tijekom pljuskova, već čak i za pretragu u plitkim vodama. Priključak za slušalice omogućuje tihi rad detektora metala; kompatibilan je sa svim slušalicama s 3,5 mm priključkom. Zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, potrošnja energije je vrlo niska - detektor metala koristi samo dvije baterije od 9 V. Slušalice i baterije nisu uključene.
Profesionalni detektor metala - 120 cm / 18 cm - O 21.5
Profesionalni detektor metala - 120 cm / 18 cm - O 21.5
99,00 €
u Expondo

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe