Hunter jastuk za pse Inari XL 120x75 cm crveni

Hunter jastuk za pse Inari XL 120x75 cm crveni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Hunter jastuk za pse Inari ima mekan i debeli ležaj koji ostaje na mjestu zahvaljujući protukliznoj podlozi, čak i ako Vaš psić odluči žustro skakati po njemu. Zahvaljuju... Pročitaj cijeli opis
173,00 €
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Cijena je osvježena danas od 14:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zoocity ponudi
Ponuda trgovine zoocity za proizvod Hunter jastuk za pse Inari XL 120x75 cm crveni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0217F7F1
Prijavi grešku
Hunter jastuk za pse Inari ima mekan i debeli ležaj koji ostaje na mjestu zahvaljujući protukliznoj podlozi, čak i ako Vaš psić odluči žustro skakati po njemu. Zahvaljujući minimalističkom dizajnu ležaja, posebno je jednostavno održavati ga. Patentni zatvarač na donjem dijelu omogućuje lako uklanjanje punjenja, a navlaka se može prati u perilici rublja na 30°C. Savršena koordinacija boja podsjeća na lakoću i životnu radost, bez obzira na starost i veličinu Vašeg ljubimca.Materijal: Gornji dio: polipropilenDonji dio: poliesterNapomena: Zatvorite patentni zatvarač prije pranja.
Hunter jastuk za pse Inari XL 120x75 cm crveni
Hunter jastuk za pse Inari XL 120x75 cm crveni
173,00 €
u zoocity

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe