Bojice Faber Castell Grip 12

Bojice Faber Castell Grip 12

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bojice Faber Castell Grip 12Riječ je o kvalitetnim bojicama poznatog proizvođača Faber Castell. U setu se nalazi 12 različitih bojica. S ovim bojicama svi će proizvodi iz... Pročitaj cijeli opis
9,99 € -10 %
8,99 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
12,99 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 22:38.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tomatshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Tomatshop.hr za proizvod Bojice Faber Castell Grip 12. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0220E2CC
Prijavi grešku
Bojice Faber Castell Grip 12Riječ je o kvalitetnim bojicama poznatog proizvođača Faber Castell. U setu se nalazi 12 različitih bojica. S ovim bojicama svi će proizvodi izgledati lijepo i niti jedna bojanka neće ostati neobojana. Bojice se mogu koristiti kao suhe bojice, ali u dodiru s vodom boja se otapa u nešto drugačiju nijansu. Također su ergonomski dizajnirane za odlično držanje tijekom stvaranja. Trokutastog su oblika s gumiranom zonom ugodnom na dodir. Svaka bojica ima i mjesto gdje se vlasnik bojice može potpisati. Bojice su izrađene od materijala koji omogućuje da se vrh ne lomi. Premaz bojica izrađen je od boje na bazi vode koja je prijateljska prema ljudima i okolišu. Radi održivije proizvodnje bojica se izrađuje od drva dobivenog prema standardima održivog gospodarenja šumama.Bojice Faber Castell Grip 12 ergonomski su dizajnirane za izvrsno prianjanje tijekom stvaranja i trokutastog su oblika s gumiranom zonom ugodnom na dodir.
Bojice Faber Castell Grip 12
Bojice Faber Castell Grip 12
8,99 €
u Tomatshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe