Školski ruksak Upside Camu

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Školski ruksak Upside CamuRuksak se odlikuje izvrsnim prostornim rasporedom unutrašnjosti i izrađen je od izuzetno kvalitetne tkanine, izrađene od održivih materijala koj... Pročitaj cijeli opis
69,90 € -14 %
59,90 €
1-3 dana
Cijena s dostavom
63,90 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 1 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:25.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Tomatshop.hr ponudi
Ponuda trgovine Tomatshop.hr za proizvod Školski ruksak Upside Camu. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0220E481
Prijavi grešku
Školski ruksak Upside CamuRuksak se odlikuje izvrsnim prostornim rasporedom unutrašnjosti i izrađen je od izuzetno kvalitetne tkanine, izrađene od održivih materijala koji su otporni na manja habanja i oštećenja. Iako cijeli volumen ruksaka zauzima samo jedan pretinac, on je s unutarnje strane podijeljen na 3 pretinca koji omogućuju odličan raspored i odvajanje školskog pribora bez miješanja. Osim toga, ruksak ima dva dodatna prostora sa strane, gdje djeca mogu spremiti boce ili kanistere s osvježavajućim pićem u vrućim ljetnim danima. Ruksak je dizajniran ergonomski, što znači da savršeno pristaje na leđa osobe. Kako bi nošenje ovog ruksaka bilo još ugodnije, njegove naramenice, kao i leđa, obložene su izuzetnom Flexifoam pjenom. Još jedna posebnost je što mu je dno izrađeno od tvrde pjene koja osigurava da ruksak ostane na mjestu i da se ne prevrne, a ujedno štiti sadržaj ruksaka od oštećenja. Također je opremljen reflektorima na prednjoj i bočnim stranama ruksaka. Zatvara se magnetskim poklopcem s prednje strane koji onemogućuje automatsko otvaranje ruksaka i samim time sprječava gubitak sadržaja. Cijeli ruksak je u plavoj boji, s raznim dodacima u žutoj boji. Uz ruksak dobivate i poseban kupon koji uz kupnju dvije ulaznice na blagajni zabavnog parka Gardaland treću dobivate gratis, tako da su škola i zabava definitivno spojeni.Osim s ovim školskim ruksakom, možete ga kombinirati s odličnom Mitama pernicom kako bi vaše dijete bilo spremno za školu već od trenutka kupnje. Odlična nalivpera poput Sweets Fountain Pen možete pronaći u kartici "Pens".Školski ruksak Upside Camu izvrstan je ruksak za osnovnoškolce jer je izuzetno lagan, ali ne zaboravlja na prostranost i sigurnost. Ergonomski je dizajniran i opremljen s nekoliko dodataka koji osiguravaju sigurnost sadržaja ruksaka. Dimenzije ruksaka su 44 x 30 x 18 cm, a zbog svoje veličine pogodan je za školske obveze kao i popodnevne izvannastavne aktivnosti Vašeg djeteta.
Školski ruksak Upside Camu
Školski ruksak Upside Camu
59,90 €
u Tomatshop.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe