TaylorMade Milled Grind 4 Black RH 60.10 SB

TaylorMade Milled Grind 4 Black RH 60.10 SB

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Milled Grind 4 koristi laserski ugraviran Spin Tread i neobrađenu površinu kako bi se osigurao bolji zagriz oko zelenila i v... Pročitaj cijeli opis
188,00 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena jučer u 12:35.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o muziker.hr ponudi
Ponuda trgovine muziker.hr za proizvod TaylorMade Milled Grind 4 Black RH 60.10 SB. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0223DFC0
Prijavi grešku
Ovaj tekst je automatski prijevod sa softvera:Milled Grind 4 koristi laserski ugraviran Spin Tread i neobrađenu površinu kako bi se osigurao bolji zagriz oko zelenila i vrhunsko okretanje u mokrim uvjetima. Profinjeno oblikovanje stvara glatku estetiku koja nadahnjuje kreativnost oko zelenila, dok poboljšana raspodjela mase pruža solidan osjećaj. POBOLJŠANA CENTRIFUGA U VLAŽNIM UVJETIMA Tehnologija Spin Tread koristi lasersko graviranje za odvođenje vlage i pomaže u zadržavanju vrtnje u mokrim uvjetima. Na isti način na koji gazni sloj gume pomaže vašem automobilu da ostane povezan s cestom, Spin Tread preusmjerava vodu pri udaru i stvara više trenja između prednje strane palice i loptice za golf kako bi se više okretalo nego prethodne generacije. NOVA ZAVRŠNA OBRADA Postoji razlog zašto najbolji igrači preferiraju raw wedges. Materijal bez presvlake s vremenom će zahrđati kako bi se održalo dosljedno okretanje, a istovremeno pruža bolje performanse u mokrim uvjetima. Profinjena završna obrada s malo tamnijom nijansom smanjuje odsjaj i neprimjetno se stapa sa sirovim licem za jedinstveni izgled. PROFINJENO OBLIKOVANJE MG4 ima poboljšanja u obliku i vizualnu privlačnost s fokusom na ono što igrači percipiraju pri obraćanju. Detalji iz mješavine hosela, ofseta i vodeće ravnosti nadahnuti su uvidima i preferencijama najboljih igrača i najiskusnijih dizajnera. U usporedbi s prethodnim MG3, MG4 pokazuje nešto veći otisak koji igračima pruža osjećaj zaobljenosti, glatkoće i poboljšane jednostavnosti korištenja.
TaylorMade Milled Grind 4 Black RH 60.10 SB
TaylorMade Milled Grind 4 Black RH 60.10 SB
188,00 €
u muziker.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe