RUHHY odvlaživač i pročišćivač zraka (LCD, upijač vlage, 1.8l, 2u1, 90W), bijeli

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Nudimo vam 2-u-1 odvlaživač i pročišćivač zraka s LCD zaslonom koji će osigurati svjež i zdrav zrak u vašem domu ili uredu. Ovaj uređaj opremljen je s...
Pročitaj cijeli opis
119,99 €
2-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:45.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o mojaoprema.si ponudi
Ponuda trgovine mojaoprema.si za proizvod RUHHY odvlaživač i pročišćivač zraka (LCD, upijač vlage, 1.8l, 2u1, 90W), bijeli. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Primjereno za veličinu prostora (m2)
30
Snaga (W)
90
Težina (g)
1.75
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0229BCEB
Prijavi grešku

Nudimo vam 2-u-1 odvlaživač i pročišćivač zraka s LCD zaslonom koji će osigurati svjež i zdrav zrak u vašem domu ili uredu. Ovaj uređaj opremljen je snažnim motorom od 90 W koji učinkovito uklanja višak vlage iz zraka, a pritom filtrira i pročišćava zrak, uklanja prašinu, alergene, bakterije i neugodne mirise.
Odvlaživač i pročišćivač zraka ima spremnik za vlagu zapremine 1,8L, što omogućuje dugotrajan rad bez potrebe za čestim pražnjenjem. LCD zaslon omogućuje jednostavno praćenje i podešavanje vlažnosti zraka te prikazuje podatke o trenutnoj vlažnosti i temperaturi.
Ovaj uređaj je idealan za korištenje u prostorima s visokom vlagom kao što su kupaonice, kuhinje ili podrumi. Odličan je izbor i za osobe s alergijama ili problemima s disanjem jer osigurava čist i svjež zrak bez štetnih čestica.
Bilo da želite poboljšati kvalitetu zraka u svom domu ili uredu, ovaj 2-u-1 odvlaživač i pročišćivač zraka s LCD zaslonom osigurat će vam da udišete čist i svjež zrak. Nabavite svoju danas i uživajte u zdravijem i ugodnijem okruženju!IZUZETNO UČINKOVIT ODVLAŽIVAČ - Ovaj jedinstveni odvlaživač savršeno hvata i uklanja vodu nakupljenu u zraku. Radi na temelju Peltierove tehnologije. Također je tih i neće vas ometati tijekom svakodnevnih zadataka ili posla. Bez problema može hodati cijelu noć i to mu neće ometati san, naprotiv – poboljšat će njegovu kvalitetu.

HIGROSTAT - mogućnost podešavanja razine vlage od 40% do 70%, omogućuje automatsko uključivanje i isključivanje odvlaživača pri određenoj vlažnosti u prostoriji. Nakon postavljanja vlažnosti, uređaj samo odvlažuje zrak do postizanja zadane vlažnosti.

ČIST ZRAK - UV + TiO2 pročišćavanje zraka je tehnologija koja koristi titanijev dioksid (TiO2) za razgradnju zagađivača zraka.

KONTEJNER + KAPACITET CIJEVI - spremnik odvlaživača ima zapreminu 1800 ml. Zahvaljujući tome, ne morate sipati vodu tu i tamo. Odvlaživač zraka možete jednostavno ostaviti kod kuće dulje od dva dana! Dodatna prednost uređaja je automatsko isključivanje nakon punjenja spremnika. Set također uključuje crijevo koje možete spojiti na odvlaživač i odvesti vodu van, npr. izravno u sudoper. Ovo rješenje omogućit će vam da ostavite odvlaživač zraka na mjestu koje rijetko posjećujete.
RUHHY odvlaživač i pročišćivač zraka (LCD, upijač vlage, 1.8l, 2u1, 90W), bijeli
RUHHY odvlaživač i pročišćivač zraka (LCD, upijač vlage, 1.8l, 2u1, 90W), bijeli
119,99 €
u mojaoprema.si

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe