KSIX, smartwatch Urban 4, 2.15” IPS zakrivljeni zaslon, 5 dana aut., IP68, crni

KSIX, smartwatch Urban 4, 2.15” IPS zakrivljeni zaslon, 5 dana aut., IP68, crni

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

OPIS PROIZVODA
Prepuni ekran
Ksix Urban 4 uključuje 2,15" zakrivljeni multi-touch IPS zaslon koji nudi iznimnu kvalitetu slike. Uz visoku razlučivost od 320 x 38... Pročitaj cijeli opis

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 7:46.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod KSIX, smartwatch Urban 4, 2.15” IPS zakrivljeni zaslon, 5 dana aut., IP68, crni. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Boja
Kompatibilan sa
Oblik zaslona
Vrsta
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022A550C
Prijavi grešku

OPIS PROIZVODA
Prepuni ekran
Ksix Urban 4 uključuje 2,15" zakrivljeni multi-touch IPS zaslon koji nudi iznimnu kvalitetu slike. Uz visoku razlučivost od 320 x 384 piksela, zadivit će vas oštrim slikama i živim bojama koje će vas uroniti u neusporedivu vizualnost Urban 4 idealan je pametni sat za one koji traže najnoviju tehnologiju i stil.

Potpuna kontrola s vašeg zgloba
Ali to nije sve, Ksix Urban 4 puno je više od samog zaslona. Zahvaljujući ugrađenom mikrofonu i zvučniku, možete upućivati ??i primati pozive izravno sa zapešća, održavajući vezu bez potrebe da vadite telefon iz džepa. Također je kompatibilan s najpopularnijim glasovnim pomoćnicima, kao što su Siri ili Google Assistant, tako da možete upravljati svojim pametnim satom glasovnim naredbama. Kompatibilan je s Android 4.4 i iOS 8.0 i novijim verzijama te uključuje Bluetooth 5.0 i BLE 3.0 za nesmetanu vezu. Preuzmite aplikaciju MActivePro kako biste uživali u svim funkcijama sata i kontrolirali ih na temeljitiji način.

Urban 4 brine o vama
Kada je riječ o zdravlju, Ksix Urban 4 je izuzetan saveznik. Uz 24-satno praćenje zdravlja možete voditi detaljnu evidenciju otkucaja srca, krvnog tlaka, elektrokardiograma, zasićenosti krvi kisikom, pa čak i pratiti svoj menstrualni ciklus. A ako volite ostati aktivni i baviti se sportom, još bolje, jer uključuje pedometar, broj potrošene kalorije, prijeđenu udaljenost i višesportske načine za praćenje vaših dnevnih aktivnosti i tjelesnih vježbi. Preuzmite aplikaciju MActivePro kako biste uživali u svim funkcijama sata i pratili svoje zdravlje na dublji način.

5 dana autonomije
Uz Ksix Urban 4 možete uživati ??u produženom trajanju baterije do 5 dana pri normalnoj upotrebi i do 2 dana pri intenzivnoj upotrebi. Možete ga u potpunosti napuniti u 4 sata uz potpunu udobnost putem njegovog praktičnog sustava magnetske baze za punjenje. Ova baza je uključena u kutiju, zajedno s USB-A kabelom od 60 centimetara.

Bezbroj značajki
Ksix Urban 4 uključuje bezbroj značajki koje će vam život učiniti mnogo lakšim. Imat ćete kontrolu nad glazbom na zapešću, možete uživati ??u igricama, snimati selfije na daljinu zahvaljujući daljinskom upravljanju kamerom, među mnogim drugim funkcijama. Također uključuje praktične alate kao što su alarm, kalkulator, podsjetnici, štoperica, kontrola vremena i još mnogo toga. Uz Ksix Urban 4, praktičnost i stil idu ruku pod ruku.

Potopna tehnologija
Pametni sat Ksix Urban 4 ima ocjenu zaštite IP68, što znači da ga možete uroniti do 1,5 metara dubine do 30 minuta. U slučaju plivanja u moru ili bazenu sa slanom vodom, preporuča se ispiranje sata slatkom vodom nakon potapanja zbog korozivnog djelovanja slane vode.

Dimenzije proizvoda
Kućište pametnog sata: 48 mm visine x 40,9 širine x 10,8 mm debljine. Materijal: aluminijska legura.
Zaslon pametnog sata: 2,15” multitouch i dimenzija 44,6 x 36,16 mm. Materijal: kristal natrija i kalcija.
Remen za pametni sat: 27,5 cm duljine (uključujući kućište) x 22 mm širine. Materijal: silikonski remen i mesingana kopča. Izmjenjivi remeni dostupni na našoj web stranici, kompatibilni s Apple Watchom 42, 44 i 45 mm.
Raspon zatvaranja zgloba: 20 do 23 cm u promjeru. Ne preporučuje se osobama s vrlo malim zapešćem jer bi to ometalo izračun zdravstvenih podataka jer se ne bi pravilno prilagodilo zapešću.

SPECIFIKACIJE
MARKA: Ksix
REFERENCA: BXSW17B
APP: MActivePro
BATERIJA: 270 mAh
BOJA: Crna
KOMPATIBILNOST: Android 4.4 /iOS 8 i noviji
POVEZIVOST: Bluetooth 5.0 + BLE 3.0
MATERIJAL: Aluminijska legura
PRIKAZ: 2,15" zakrivljeni multi-touch IPS
PODMORNI: IP68
NAPLATITI: Magnetski
OBLIK ZASLONA: Kvadrat
UPOZORENJE: Da
SATURACIJA KISIKOM: Da
DALJINSKI ROLET: Da
TELEFONSKI POZIVI: Da (upućivanje i primanje poziva)
FUNKCIJA PROTIV GUBITKA: Da
PRAĆENJE OTKUCAJA SRCA: Da
PRAĆENJE SPAVANJA: Da
PRUGE: Zamjenjivi, kompatibilni s Apple Watch 42, 44, 45 mm

KSIX, smartwatch Urban 4, 2.15” IPS zakrivljeni zaslon, 5 dana aut., IP68, crni
KSIX, smartwatch Urban 4, 2.15” IPS zakrivljeni zaslon, 5 dana aut., IP68, crni
60,10 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe