Školska torba Topgal ENDY 21002

Školska torba Topgal ENDY 21002

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA

Glavna karakteristika:

  • čvrsto stisnut natrag
  • lagan - nema niti 1 kg!
  • nekoliko reflektirajućih elemenata
  • podesive naramenice i ... Pročitaj cijeli opis
75,09 €
2-5 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 10:41.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o rajzaigracke.hr ponudi
Ponuda trgovine rajzaigracke.hr za proizvod Školska torba Topgal ENDY 21002. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.

Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022B7CC5
Prijavi grešku

Glavna karakteristika:

  • čvrsto stisnut natrag
  • lagan - nema niti 1 kg!
  • nekoliko reflektirajućih elemenata
  • podesive naramenice i prsni pojas

Recite mi, koja školarka ne bi voljela torbu s kakaduom i kristalom, hvatačem snova i privjeskom od perja? Svima nam se sviđa! ENDY torba je klasična za uzrast od 1-3 godine. razreda osnovne škole. Njegova glavna prednost je mala težina.

Dva glavna pretinca dopunjena su dubokim džepom na prednjoj strani torbe. Stražnji pretinac je dublji, u njega možete staviti najteže učila i udžbenike. Prednji pretinac je malo uži, idealan za staviti npr. pernicu PENN 21002 i ostali sitni školski pribor. Stavite male rokovnike i male predmete u mrežasti džep s patentnim zatvaračem unutar prednjeg odjeljka. Iznad je i pločica s imenom kako se više identičnih torbi ne bi miješalo u učionici. Prednji džep je dovoljno dubok, možete ga koristiti za, na primjer, nositi grickalice u ZOLA kutiji. Unutar džepa nalazi se i uklonjivi karabiner za ključeve.

Stražnja strana torbe izrađena je od čvrste, lijevane pjene. Naramenice su ergonomski oblikovane, mekano podstavljene i dopunjene prsnom kopčom. Dugi krajevi naramenica mogu se pričvrstiti na tijelo naramenice zahvaljujući ušivenim magnetima.

Stavite bocu za piće, idealno veličine do 0,5 litara - na primjer našu ZOLU, sa strane torbe u čvrsti džep. Reflektirajući elementi su samo po sebi razumljivi - možete ih pronaći na prednjem džepu, bočnim stranama torbe i na naramenicama.

Ostale poslastice:

  • ušica s plastičnom ručkom za nošenje torbe u ruci
  • omča za vješanje torbe na kuku na klupi
  • premaz protiv kiše - tkanina se ne smoči
  • izdržljivo dno torbe od čvrstog TOPDURA materijala s plastičnim nožicama
  • torba je testirana u ITC Zlín, gdje je prošla jedinicu

Naš savjet:

Torba je super lagana, ali kurikulum u prvim razredima nešto teži. Ne opterećujte nepotrebno učenikova leđa, u torbu mu stavite samo ono učenje koje mu taj dan treba i provjerite torbu. Ponekad je u prvim razredima više igračaka nego učenja... :-)

Školska torba Topgal ENDY 21002
Školska torba Topgal ENDY 21002
75,09 €
u rajzaigracke.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe