Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom 8 x 100 g - Mješovito pakiranje (4 vrste)

Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom 8 x 100 g - Mješovito pakiranje (4 vrste)

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom kombinira izvore mesa visoke kvalitete s ukusnom jezgrom i tako osigurava posebno ukusnu raznolikost u zdjelici s hranom. Prirodni ... Pročitaj cijeli opis
7,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
11,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom 8 x 100 g - Mješovito pakiranje (4 vrste). Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022BAD52
Prijavi grešku
Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom kombinira izvore mesa visoke kvalitete s ukusnom jezgrom i tako osigurava posebno ukusnu raznolikost u zdjelici s hranom. Prirodni sastojci, vrijedni vitamini i taurin opskrbljuju vašeg kućnog tigrića svim vitalnim hranjivim sastojcima. Recepture hrane Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom ne sadržavaju žitarice i soju. Osim toga, ne dodaje im se šećer, ne sadržavaju laktozu i pojačivače okusa i konzervanse. U ponudi su sljedeće ukusne vrste pašteta: s puretinom i jezgrom od pilećih prsa i paprike s piletinom i jezgrom od govedine i mrkve s govedinom i jezgrom od pilećih prsa i paprike s piletinom i jezgrom od lososa i špinata table {mso-displayed-decimal-separator:"\,"; mso-displayed-thousand-separator:"\.";} tr {mso-height-source:auto;} col {mso-width-source:auto;} td {padding-top:1px; padding-right:1px; padding-left:1px; mso-ignore:padding; color:black; font-size:11.0pt; font-weight:400; font-style:normal; text-decoration:none; font-family:Calibri, sans-serif; mso-font-charset:0; text-align:general; vertical-align:bottom; border:none; white-space:nowrap; mso-rotate:0;} .xl205 {color:black; font-family:Calibri; mso-generic-font-family:auto; mso-font-charset:1; vertical-align:top; white-space:normal;} Mješovito pakiranje (8 x 100 g) sadržava: 2 x 100 g Pašteta s puretinom i jezgrom od pilećih prsa i paprike 2 x 100 g Pašteta s piletinom i jezgrom od govedine i mrkve 2 x 100 g Pašteta s govedinom i jezgrom od pilećih prsa i paprike 2 x 100 g Pašteta s piletinom i jezgrom od lososa i špinata Prednosti hrane Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom u pregledu: Bez žitarica: Receptura bez žitarica štiti od nepotrebnog opterećivanja probavnog sustava koji nije prilagođen na preradu veće količine žitarica. S vitaminima i mineralima: Vitamini i minerali igraju važnu ulogu u prehrani mačaka. Primjerice vitamin D pridonosi regulaciji ravnoteže kalcija koji ima važnu ulogu u izgradnju kostiju. S taurinom: Taurin je za život mačke vrlo važna hranjiva tvar koju organizam ne može sam proizvesti u dovoljnoj količini. Taurin podržava pravilan rad srca i dobar vid vaše mačke. Bez dodanog šećera, pojačivača okusa i konzervansa: Hrani Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom ne dodaje se šećer, arome i konzervansi.
Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom 8 x 100 g - Mješovito pakiranje (4 vrste)
Smilla Fine Menu s neodoljivom jezgrom 8 x 100 g - Mješovito pakiranje (4 vrste)
7,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe