DEDRA akumulatorska motorna pila Sas+all PRO 18V, 100mm

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Predstavljamo vam 18V akumulatorsku motornu pilu 100 mm, vaše savršeno rješenje za učinkovito i jednostavno rezanje stabala, piljenje drva za ogrjev ... Pročitaj cijeli opis
139,99 €
2-3 dana
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Provjeri Dostupno u 2 - 3 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena jučer u 2:06.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o haloorodje.si ponudi
Ponuda trgovine haloorodje.si za proizvod DEDRA akumulatorska motorna pila Sas+all PRO 18V, 100mm. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Dužina reza / mača (cm)
10
Težina (kg)
1.28
Vrsta pogona
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022C612F
Prijavi grešku
Predstavljamo vam 18V akumulatorsku motornu pilu 100 mm, vaše savršeno rješenje za učinkovito i jednostavno rezanje stabala, piljenje drva za ogrjev i druge radove na otvorenom. Ova moćna motorna pila opremljena je punjivom baterijom, što vam daje slobodu kretanja i korištenja bez ograničenja kabela.18V akumulatorska motorna pila 100mm opremljena je snažnim motorom koji osigurava veliku brzinu rezanja i učinkovitu obradu drva. S lancem i oštricom dugačkim 100 mm, ova će se pila nositi s debljim granama i manjim drvećem.
Ova je motorna pila ergonomski dizajnirana, s udobnom ručkom koja omogućuje jednostavno rukovanje i manevriranje. Osim toga, opremljen je sigurnosnim značajkama kao što su zaštita od slučajnog aktiviranja i sigurnosna kočnica, koja osigurava sigurnu upotrebu.
Uložite u 18V akumulatorsku motornu pilu 100 mm i nabavite si pouzdan alat koji će vam olakšati rad na otvorenom i omogućiti postizanje profesionalnih rezultata.Ovaj uređaj je dizajniran za rezanje drva. Idealan je za kućanske poslove, rad u vrtu ili voćnjaku ili krovopokrivačke radove. Uređaj je lagan, malen i praktičan, zbog čega pruža visoku udobnost korištenja.

Vodilica duga 100 mm omogućuje rezanje drva do promjera 95 mm. Brzina vrtnje od 3200 okretaja u minuti i brzina lanca od 4,8 m/s omogućuju brzo i učinkovito rezanje drva. Uređaj ima sigurnosni prekidač za uključivanje/isključivanje kako bi se spriječilo slučajno pokretanje.
DEDRA akumulatorska motorna pila Sas+all PRO 18V, 100mm
DEDRA akumulatorska motorna pila Sas+all PRO 18V, 100mm
139,99 €
u haloorodje.si

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe