Braun serija 3 300S crvena

Braun serija 3 300S crvena

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Braun Series 3 Aparat za brijanje Braun Series 3 S300 dizajniran je s 3 fleksibilne oštrice koje se prilagođavaju vašim potrebama. się svakom obliku lica, osiguravajući m... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

raspoloživo

Cijena je osvježena danas od 1:49.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o Laptopi.hr ponudi
Ponuda trgovine Laptopi.hr za proizvod Braun serija 3 300S crvena. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Broj brijaćih glava
1
Fleksibilna glava za brijanje Da li se glave na brijacu krecu u razlicitim smjerovima. Brijac sa takvim glavama omogucava bolje brijanje.
ne
Vodootporna Je li uredaj vodootporan ili ne. Takve uredaje možete koristiti i ispod tuša.
da
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX022F8CCA
Prijavi grešku
Braun Series 3 Aparat za brijanje Braun Series 3 S300 dizajniran je s 3 fleksibilne oštrice koje se prilagođavaju vašim potrebama. się svakom obliku lica, osiguravajući maksimalan kontakt s kožom. i djelotvornost u jednom potezu. Specijalizirani rezni elementi koji kontroliraju siłę pritisak andąsą zaštićeni patentą metalą meshę (SensoFoil), osiguravajući glatko i precizno brijanje i izvanrednu udobnost kože. Svi aparati za brijanje serije 3 dizajnirani su i proizvedeni u Njemačkoj prema najvišim standardima preciznosti i kvalitete. Glatko se brijte zahvaljujući 3 fleksibilne oštrice. elementi za brijanje (3-Flex glava) prilagođavaju się svakom obliku lica, osiguravajući maksimalan kontakt s kožom. Potvrđena učinkovitost na teškim strništima starim 3 dana. Omogućite maksimalan kontakt s kožom čak i na teškim područjima kao što je oko usta. Za nježno brijanje i svilenkasto glatki osjećaj. Pogodan je za pranje - sigurno i jednostavno čišćenje pod vodom. Mogućnost pranja pod vodom: Da; Trimer: Da; Upotreba: mokro i suho; Vrijeme punjenja baterije: 60 min; Napajanje: punjivo i mrežno; Brzo punjenje: Da; Vrijeme rada baterije: 30 min; Ručka protiv klizanja: Da; Vrsta: Folija; Element boje: Crvena; Broj glava: 1; Plutajuće glave: Da; Putna brava: Ne; Indikator napunjenosti baterije: Da; Indikator istrošenosti glave: Ne; Slučaj: Ne; Stanica: Nema; Broj elemenata za brijanje: 3
Braun serija 3 300S crvena
Braun serija 3 300S crvena
59,31 €
u Laptopi.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe