Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Light Blue

Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Light Blue

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
AeroFIX 2.0 CKupnja autosjedalice velika je odluka koja može spasiti život ili zaštititi zdravlje vašeg djeteta. Inženjeri tvrtke Avionaut toga su itekako svjesni i nepre... Pročitaj cijeli opis
329,00 € -15 %
279,65 €
-15 %329,00 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Cijena je osvježena danas od 14:30.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o babyland.hr ponudi
Ponuda trgovine babyland.hr za proizvod Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Light Blue. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Fiksiranje u autu
Grupa autosjedalice
Visina djeteta
Zadovoljava standard
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02313F5B
Prijavi grešku
AeroFIX 2.0 CKupnja autosjedalice velika je odluka koja može spasiti život ili zaštititi zdravlje vašeg djeteta. Inženjeri tvrtke Avionaut toga su itekako svjesni i neprestano rade na ponudi još svrhovitijih proizvoda. Primjer ovog pristupa sastoji se od autosjedalice AeroFIX 2.0 C, koja je dizajnirana za montažu okrenutu prema naprijed i prema natrag, tako da nije samo praktična za postavljanje, već i sigurna, bez obzira na položaj u automobilu. Njegova instalacija također je puno brža i lakša s bazom IQ 2.0 C, koja je također kompatibilna s našim drugim sjedalima.Sigurno i udobno sjedalo Avionaut AeroFIX 2.0 CShvaćamo da je sigurnost apsolutni prioritet pri odabiru dječje autosjedalice. Avionaut AeroFIX 2.0 C savršeno ispunjava ta očekivanja, budući da uključuje robusnu strukturu koja apsorbira velik dio energije tijekom sudara. Upravo to je funkcija soft Cloud Care sustava - memorijske pjene smještene u naslonu za glavu. Također apsorbira snagu udarca, a istovremeno jamči udobno sjedenje. Dizajneri su se dodatno pobrinuli za bočnu zaštitu potrebnu tijekom tipičnih sudara na cesti. Sve to bez žrtvovanja udobnosti vašeg djeteta: to je zato što je dizajn maksimalno udoban, zahvaljujući naslonu za glavu i pojasevima podesivim po visini, kao i podesivom kutu nagiba sjedala. AeroFIX 2.0 C također uključuje ventilacijske kanale koji jamče udobnost putovanja, posebno tijekom ljeta.Boje presvlaka autosjedalica AvionautKvalitetna skidiva presvlaka također je obavezan element svake dobro dizajnirane autosjedalice. No, dizajneri Avionauta nisu zaboravili ni na estetiku. To je zato što sjedala u ovoj paleti proizvoda predstavljaju univerzalne i bezvremenske nijanse sive, bež, crne i tamnoplave. Dok za one koji traže malo više boje predlažemo pastelno ružičastu i pastelno mint boju. Novi dodatak paleti boja je ograničeno Blue Edition, izuzetno šarmantna, ali jednako bezvremenska boja. Karakteristike dječje sjedalice Avionaut Aerofix 2.0 C:- kompatibilan s Isofix IQ/IQ 2.0 C- cloud Care sustav- dizajn sjedala okrenutog prema natrag i prema naprijed- ventilacijski kanali- visokokvalitetne presvlakeSpecifikacija:- smjer ugradnjeRWF i FWFmetoda montaže- Isofix IQ/IQ 2.0 CCertifikati- ECE R129Mogućnost podešavanja u položaj mirovanjaDaUklonjive presvlakeDaPodešavanje pojasa po visiniDaModularni sustavDaDodatna bočna zaštitaDaJamstvo2 godineZamjena nakon nezgode2 godine
Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Light Blue
Autosjedalica Avionaut AeroFix 2.0 C 67-105 cm (0-17,5 kg), Light Blue
279,65 €
u babyland.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe