Almo Nature 6 x 70 g - HFC Natural tuna s kukuruzom

Almo Nature 6 x 70 g - HFC Natural tuna s kukuruzom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Raznolika hrana za zahtjevne mačke: Almo Nature sadrži posebno visoki udio svježeg mesa i ribe (najmanje 60%), koji su prvobitno namijenjeni ljudskoj hrani. Zahvaljujući ... Pročitaj cijeli opis
9,49 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 22:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Almo Nature 6 x 70 g - HFC Natural tuna s kukuruzom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX02317217
Prijavi grešku
Raznolika hrana za zahtjevne mačke: Almo Nature sadrži posebno visoki udio svježeg mesa i ribe (najmanje 60%), koji su prvobitno namijenjeni ljudskoj hrani. Zahvaljujući posebnom procesu kuhanja u vlastitom soku ostaju očuvani svih okusi i mikro hranjive tvari. Na ovaj način se stvara kvalitetan nutritivni profil koji odgovara fiziološkim potrebama Vaše mačke. Almo Nature dolazi u puno različitih okusa, ne sadrži žitarice i gluten i dostupna je s jednim ili više životinjskih proteina. Posebna metoda proizvodnje garantira visoku probavljivost i najbolji okus. Tako i najzahtjevnije i osjetljive mačke mogu uživati u ovoj hrani! Cjelovita, prirodna i ukusna nadopuna hrani, koja dolazi u potpunosti bez umjetnih dodataka, aroma, bojila i konzervansa. Almo Nature 6 x 70 g u pregledu: Nadopuna hrani za mačke svih starosnih dobi Dostupna u mnogo različitih okusa Visoki udio svježeg mesa: sa 60% – 75% prvoklasnog svježeg mesa, koje je prvobitno namijenjeno ljudskoj hrani (iznimka kitten hrana: 50% piletine) Prirodna: kuhana i konzervirana u vlastitom soku, posebno ukusna i probavljiva Visoki nutritivni profil: nježan proces proizvodnje, koji garantira očuvanje prirodnih mikro hranjivih tvari Bez glutena i žitarica: prikladna i za osjetljive mačke Mono/multiproteinska formula: ovisno o varijanti sadrži jedan ili više životinjski izvora proteina Sada su u ponudi i dvije nove vrste HFC: sa sastojcima kvalitete živežnih namirnica HFC Natural Atlantska tuna HFC Natural Tuna, piletina i šunka Visoko prihvaćanje: zahvaljujući visokom udjelu mesa i sočnoj, prikladnoj i prirodnoj recepturi Bez umjetnih dodataka Napomena: Almo Nature hrana za mačke je sasvim prirodna, stoga svaki okus (tuna, piletina, losos i sl.) ima svoj vlastiti prirodni omjer vitamina, minerala (npr. kalcij, fosfor ) i taurina. Almo Nature stoga predlaže prehranu koja se temelji na različitoj prirodnoj hrani (crveno meso, meso peradi, riba, suha i mokra hrana): ova raznolikost osigurava uravnoteženu prehranu Vaše mačke jer svaka vrsta mesa sadrži različite hranjive tvari. Almo Nature je nadopuna prehrani.
Almo Nature 6 x 70 g - HFC Natural tuna s kukuruzom
Almo Nature 6 x 70 g - HFC Natural tuna s kukuruzom
9,49 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe