Crave Adult suha hrana za mačke s puretinom i piletinom - 2,8 kg

Crave Adult suha hrana za mačke s puretinom i piletinom - 2,8 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Čisto meso i mnogo kvalitetnih, životinjskih proteina: sa suhom hranom Crave Adult s puretinom i piletinom razmazit ćete svojeg kućnog tigrića s kvalitetnom hranom za mač... Pročitaj cijeli opis
32,99 €
2-4 dana

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
34,48 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:27.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Crave Adult suha hrana za mačke s puretinom i piletinom - 2,8 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0231721C
Prijavi grešku
Čisto meso i mnogo kvalitetnih, životinjskih proteina: sa suhom hranom Crave Adult s puretinom i piletinom razmazit ćete svojeg kućnog tigrića s kvalitetnom hranom za mačke koja je uz to i odličnog okusa. Sastav hrane za mačke Crave usklađen je s instinktivnom prehranom mačaka. Udio životinjskih sastojaka iznosi najmanje 60 % i sadržaj proteina iznosi bogatih 40 %. Hrana ne sadrži sastojke koji nisu potrebni za prirodnu prehranu mačke ili su čak štetni. Suha hrana Crave za odrasle mačke ne sadrži žitarice kao što su pšenicu i kukuruz. Također ne sadrži soju i mliječne proizvode. Zbog toga je pogodna za prehranu životinja osjetljivih na hranu. Receptura bogata mesom s 12 % svježe piletine može pridonijeti vitkoj građi tijela i pri tome pruža dovoljno energije kako bi vaš tigrić imao snage za jurcanje uokolo. Hrana se vrlo dobro prihvaća te će i one malo zahtjevnije šapice privući prirodnim okusom i privlačnom strukturom. Ova suha hrana je pakirana u praktičnim vrećicama s mogućnošću ponovnog zatvaranja zbog čega sadržaj ostaje sačuvan od vanjskih utjecaja kao što su zrak i vlaga. Crave Adult suha hrana za mačke s puretinom i piletinom – u pregledu: Suha hrana za odrasle mačke od prve godine starosti Visoki udio proteina: 40 % bjelančevina Daje energiju, potiče vitku građu tijela Velika količina mesa: najmanje 60 % sastojaka životinjskog porijekla sa svježom piletinom Bez žitarica: ne sadrži pšenicu, kukuruz; za životinje s alergijama i one koje su osjetljive na hranu Ne sadrži: soju i mliječne proizvode Odličnog okusa, hrskava struktura: dobra prihvaćenost Vrećice s mogućnošću ponovnog zatvaranja za optimalnu svježinu
Crave Adult suha hrana za mačke s puretinom i piletinom - 2,8 kg
Crave Adult suha hrana za mačke s puretinom i piletinom - 2,8 kg
32,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe