Smilla Adult perad - Ekonomično pakiranje: 2 x 10 kg

Smilla Adult perad - Ekonomično pakiranje: 2 x 10 kg

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Smilla Finest Healthy Nutrition Adult je inovativna visokokvalitetna potpuna suha hrana koja je savršeno usklađena potrebama Vaše mačke od 1.godine života s normalnom raz... Pročitaj cijeli opis
71,98 € -4 %
68,99 €
2-4 dana
-4 %71,98 €
besplatna dostava

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Besplatna dostava
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 16:23.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Smilla Adult perad - Ekonomično pakiranje: 2 x 10 kg. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Vrsta hrane
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX00382F04
Prijavi grešku
Smilla Finest Healthy Nutrition Adult je inovativna visokokvalitetna potpuna suha hrana koja je savršeno usklađena potrebama Vaše mačke od 1.godine života s normalnom razinom aktivnosti. Kvalitetna lako probavljiva suha hrana je razvijena u suradnji s vodećim stručnjacima u skladu s najnovijim znanstvenim spoznajama i sadrži pažljivo odabrane sastojke i sve potrebne vitamine i hranjive tvari koje su važne za zdrav život mački. Sa Smilla Finest Healthy Nutrition razvijen je proizvod kojeg će Vaša nježna šapica voljeti i u isto vrijeme se uravnoteženo i zdravo hraniti. Odrasle mačke od 1. godine starosti s normalnom tjelesnom aktivnošću trebaju manje proteina i masti od malih mačića koji trebaju rasti i napredovati još više. Uvjerite se sami u jedinstvene prednosti Smilla Finest Healthy Nutrition potpune hrane: S vitaminima A i E za dobar vid i lijepu kožu Učinkovito čišćenje zubi: s posebnim oblikom kroketa i gornjom površinom za potporu zubne njege S vrijednim proteinima za podršku funkcije organa S biljnim vlaknima za optimalan protok dlakavih loptica Visoka kompatibilnost i probavljivost za idealno nutritivno prihvaćanje S taurinom za jak rad srca i vida S lanenim sjemenom kao prirodnim izvorom omega-3 i 6 masnih kiselina S ekstraktom juke se smanjuju neugodni mirisi mačje stolice Bez umjetnih boja i konzervansa Bez genetskog inženjeringa u okvirima uravnotežene mačje preshrane U praktičnom višekratnom pakiranju za očuvanje svježine - jednostavno otvaranje i uvijek iznova uživanje u svježini Smilla Finest Healthy Nutrition Adult potpuna suha hrana - za zdrav i ugodan mačji život od 1. godine života! Smilla suha hrana sada s poboljšanom recepturom! Smilla Adult kroketi s peradi:
Smilla Adult perad - Ekonomično pakiranje: 2 x 10 kg
Smilla Adult perad - Ekonomično pakiranje: 2 x 10 kg
68,99 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe