Termo čaša za vino 30 Glow

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Bilo da ispijate vrući kakao uz logorsku vatru ili provodite dan u uredu, Dometic termo čaša za vino 30 Glow nudi praktično osvježenje. Ljubitelji kave će cijeniti dvostr... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 2:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o solisplus.hr ponudi
Ponuda trgovine solisplus.hr za proizvod Termo čaša za vino 30 Glow. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0231FD0A
Prijavi grešku
Bilo da ispijate vrući kakao uz logorsku vatru ili provodite dan u uredu, Dometic termo čaša za vino 30 Glow nudi praktično osvježenje. Ljubitelji kave će cijeniti dvostruku izolaciju naših čaša i šalica. Također budući da se mogu prati u perilici posuđa i izrađeni su od izdržljivog nehrđajućeg čelika, nude dugogodišnju upotrebu. Dizajniran za jednostavno čišćenje i smanjenje prolijevanja, možete uživati u svom omiljenom napitku dok ste u pokretu.Ova izolacijski vakuumirana termo čaša održava vino na savršenoj temperaturi. Izrađena od robusnog nehrđajućeg čelika. Možete samo uživati u savršenom trenutku i zaboraviti sve oko sebe. Plastični poklopac ima funkciju pritiskanja otpornu na špricanje kako bi se izbjeglo prolijevanje. Poklopac također dolazi s uklonjivom brtvom za jednostavno čišćenje. Otporna na špricanje, može se prati u perilici posuđa i ne sadrži BPA.Može se prati u perilici posuđaLako se čisti u perilici posuđa i spremna je za vašu sljedeću avanturu.Vruće ili hladnoDvostruka izolacija zidova održava pića vrućima 6 sati ili hladnima 12 sati.Maksimalni okusDvostruka izolacija zidova održava vaše omiljeno vino na savršenoj temperaturi.IzdržljivaTermo čaša za vino 30 Glow ima robusno tijelo od nehrđajućeg čelika i pruža ugodno iskustvo ispijanja pića.Dometic termosice imaju izdržljivu konstrukciju s udobnim, ergonomskim dizajnom.
Termo čaša za vino 30 Glow
Termo čaša za vino 30 Glow
25,00 €
u solisplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe