JBL Proaqua GH Test Set

JBL Proaqua GH Test Set

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
JBL GH Test General HardnesTest za određivanje ukupne tvrdoće vode za nadgledanje pravovremene izmjene vode. 1 kap= 1°d (Njemački stupanj tvrdoće). JBL GH Test Set je jed... Pročitaj cijeli opis
Provjerite cijenu dostave u trgovini
Dostupnost

Na zalihi

Cijena je osvježena danas od 1:07.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o gladnipsic.com.hr ponudi
Ponuda trgovine gladnipsic.com.hr za proizvod JBL Proaqua GH Test Set. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX0234A749
Prijavi grešku
JBL GH Test General HardnesTest za određivanje ukupne tvrdoće vode za nadgledanje pravovremene izmjene vode. 1 kap= 1°d (Njemački stupanj tvrdoće). JBL GH Test Set je jednostavan brzi test za određivanje ukupne tvrdoće slatkovodne vode. Po definiciju ukupna tvrdoća je zbroj iona kalcija i magnezija otopljenih u vodi. Većina riba i biljaka dobro uspijevaju u vodi ukupne tvrdoće između 8 i 20°d. Ribe i biljke u Europskim vodama dobro su adaptirani na te uvjete. Stoga ukupna tvrdoća nije toliko bitna za vrtna jezera.Upute:1. Uzastopno ispirite test čašu s vodom za testiranje.2. Napunite test čašu s vodom za testiranje do oznake od 5 ml (OPREZ: donja linija razine vode mora se podudarati s oznakom).3. Postepeno dodajte reagens jednu po jednu kap brojeći kapi i miješajući nakon svakog dodavanja sve dok se boja ne promjeni od crvene do zelene.4. Jedna kap reagensa odgovara 1° ukupne tvrdoće (Njemačka skala).Pogledajte tablicu ispod za pretvaranje u druge često korištene mjerne jedinice.Obavijesti upozorenjaNadražuje oči. Štetno za vodene organizme,može uzrokovati štetne učinke u vodenom okolišu. Zapaljivo.Sigurnosne obavijestiČuvati izvan dohvata djece. Izbjegavajte kontakt s očima. U slučaju kontakta s očima odmah isperite velikom količinom vode i zatražite medicinski savijet. Izbjegavajte otpuštanje u okoliš.Sadržaj: 10 ml.Rok trajanja i serijski broj otisnuti su na pakiranju. Proizvođač: JBL GmbH & Co. KG Dieselstr.3, D-67141 Neuhofen, Njemačka.Zemlja podrijetla: Njemačka.
JBL Proaqua GH Test Set
JBL Proaqua GH Test Set
9,40 €
u gladnipsic.com.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe