Snižena cijena! Cosma Soup 6 x 100 g - Pileća prsa i losos s tikicom i mrkvom

Snižena cijena! Cosma Soup 6 x 100 g - Pileća prsa i losos s tikicom i mrkvom

Kretanje cijene
LOKACIJE TRGOVINA
Omiljenim Cosma Soup svojoj ćete mački priuštiti izuzetno ugodne trenutke uživanja i opskrbiti je tekućinom na ukusan način. Svaka vrsta Cosma Soup ispunit će očekivanja ... Pročitaj cijeli opis
10,99 € -10 %
9,89 €
2-4 dana
-10 %10,99 €
s dostavom 13,88 €

Jeftinije.hr ti olakšava online kupnju i pomaže kod odabira najbolje ponude. Shopper's Mind Hrvatska dodjelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium trgovac vrijedan povjerenja i da je web trgovina usklađena sa standardima EU.

Cijena s dostavom
13,88 €
Dostupnost

Na zalihi Dostupno u 2 - 4 dana od dana narudžbe.

Cijena je osvježena danas od 1:56.

U svakom slučaju na stranicama trgovine provjeri da li je trenutna cijena jednaka cijeni navedenoj na toj stranici.

Više o zooplus.hr ponudi
Ponuda trgovine zooplus.hr za proizvod Snižena cijena! Cosma Soup 6 x 100 g - Pileća prsa i losos s tikicom i mrkvom. Ispravnost cijene i podataka provjeri na web stranici trgovine.
Proizvođač
Cuin Jeftinije.hr Unique Identification Number
CX023FB8B3
Prijavi grešku
Omiljenim Cosma Soup svojoj ćete mački priuštiti izuzetno ugodne trenutke uživanja i opskrbiti je tekućinom na ukusan način. Svaka vrsta Cosma Soup ispunit će očekivanja omiljene Cosma kvalitete jer su pripremljene od najbolje ribe ili mesa: ukusna pileća prsa i pileći file, birani losos i delikatna tuna. Osim toga, oplemenjene su bundevom, tikvicama, mrkvom ili batatom, a sve u ukusnom temeljcu. Cosma Soup pripremljena je od prirodnih sastojaka, bez žitarica i umjetnih dodataka. Poslastica za oči i nepce vaše njuškice! Novitet su limenke od 100 g za praktično i brzo serviranje Cosma Soup. Savjet za serviranje: prije otvaranje kratko protresite i pripremite za svoju ljubimicu. Cosma Soup u pregledu: dodatna hrana za odrasle mačke uobičajena vrhunska Cosma kvaliteta za izuzetne trenutke uživanja od najboljih, prirodnih sastojaka bez umjetnih dodataka bez žitarica NOVO: u praktičnim limenkama od 100 g! Za brzo i jednostavno serviranje. Popularna Cosma juha dostupna je u 8 ukusnih verzija u limenci od 100 g: nježna pileća prsa s aromatičnom bundevom probrani losos s tikvicama fina tuna s nježnom mrkvom nNježni pileći file i fina tunjevina s bratatom nježna pileća prsa i losos s tikvicama i mrkvom sočna piletina s jetricama i brokulom fina tuna s graškom Nježna pileća prsa s ukusnim šparogama Mješovito pakiranje 2 sadrži: 2x Pileća prsa i losos s tikvicom i mrkvom 2x Pileća prsa s pilećom jetrom i brokulom 1x Tuna sa zelenim graškom 1x Pileća prsa sa šparogama Nemojte propustiti priliku! Ukusna piletina, birani losos i delikatna tuna u ukusnom temeljcu, bez žitarica. Za posebne trenutke uživanja - sada po sniženoj cijeni! Obratite pozornost na to da ponuda vrijedi samo pod brojem artikla 1511540. Više informacija o proizvodu saznajte na sljedećoj poveznici: Cosma Soup 6 x 100 g
Snižena cijena! Cosma Soup 6 x 100 g - Pileća prsa i losos s tikicom i mrkvom
Snižena cijena! Cosma Soup 6 x 100 g - Pileća prsa i losos s tikicom i mrkvom
9,89 €
u zooplus.hr

Želiš među prvima saznati najbolje sezonske ponude? Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan.

Upiši ispravan e-mail

Tvoja prijava možda još nije potpuno dovršena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoj e-mail sandučić i klikni na poveznicu u poruci. Ne zaboravi provjeriti i neželjenu poštu.

® 2024 sMind d.o.o., dio Heureka grupe